OSAAMINEN

Tälle sivulle olen nostanut esille kahdeksan projektia/työpaikkaa/opintoja, jossa olen ollut mukana. Jokainen näistä on muovannut minua ja opettanut minulle paljon. 

www.emiliajoensuu.com

Omat nettisivut olivat pitkään unelmani ja syksyllä 2016 aloitin nettisivujen valmistelun. Muutaman kuukauden päästä nettisivut oli pystyssä pitkälti oman tekemisen johdosta mutta matkalla oli tosin tarvetta konsultoida hieman kehittyneempää nettisivujen tekijää. Tämän jälkeen nettisivut ovat saaneet uuden omaa silmääni miellyttävän ilmeen. 

Nettisivuillani pidän blogia, joka on ollut suurin tarkoitus näille nettisivuille. Kirjoitan lifestyle-blogia, joka pitää sisällään mun muassa muotia, matkustamista, ruokaa ja kulttuuria. Toivon, että blogi on osa elämääni vielä tulevaisuudessakin. Blogilleni tukena toimivat Instagram ja Facebook-sivuni.  

Nykyään nettisivuillani on mahdollisuus myös tutustua portfoliooni, jota luet parhaillaan. Portfolio kokoaa työnäytteitäni yhteen. 

Prologue Group

Prologue Group on 2016 perustettu sosiaalisen median markkinointi toimisto, jossa aloitin työskentelemään vuonna 2016 sosiaalisen median konsulttina ja tapahtumatuotannon harjoittelijana. Maaliskuussa 2017 tittelini muuttui markkinointijohtajaksi. Nuori yritys, joten tottakai tittelitkin ovat päätä huimaavat. Keväällä 2018 tein Prologue Groupilla työharjoittelun, jossa pääsin syventämään osaamistani markkinoinnin lisäksi hallinnossa, myynnissä sekä henkilöstöhallinnossa. 

Prologue Groupilla olen kehittänyt taitojani digimarkkinoinnin parissa. Tästä muutamia esimerkkejä on sosiaalisen median mainonta ja ylläpito, googlen mainostyökalut, blogi kirjoitukset, uutiskirjeet. 

Prologue Groupilla olen työskennellyt myös asiakkaiden parissa: kouluttanut, konsultoinut, avustanut video-ja valokuvaustuotannoissa sekä ollut mukana tapahtumatuotannoissa.

foodora

Aloitin foodoralla työskentelyn promoottorina asuessani vielä Tampereella huhtikuussa 2016. Minulle tarjottiin jatkoa promoottorina Helsingissä ja myöhemmin helmikuussa 2017 minut ylennettiin promoter captain:ksi eli aloitin työskentelyn promoottereiden esimiehenä. Työsuhteeni päättyi helmikuussa 2018. 

Työtehtäviini kuului työvuorojen suunnittelu ja seuranta, promootion suunnittelu ja tapaamiset esimieheni kanssa, jotta promootio kulki käsikädessä koko yrityksen tavoitteiden kanssa. 

Suunnittelin promootiot Helsingin jäähallille Hifk:n jääkiekkopeleihin sekä finnkinossa tapahtuneen promootion pitäen sisällään mm. paikka suunnittelun ja promootio alueen visuaalisen toteutuksen.

TEDxYouth@Kolmikulma

TEDxYouth@Kolmikulma on tapahtuma, mikä järjestettiin 2017 keväällä Gloria tapahtumatilassa Helsingissä. Toimin tapahtuman tuottajana. Olin mukana myös 2016 järjestetyn tapahtuman markkinointi-tiimissä

Tapahtuma on osa TED-konseptia, joten työtehtäviini kuului tapahtuman lisenssin hakeminen. Päätyötehtäväni oli edellä mainitun lisäksi tapahtuman tuottaminen. Kokosin tiimit, olin yhteydessä taustajärjestöihin, jotka vastasivat tapahtumasta taka-alalla, huolehdin tiimien toiminnasta ja organisoin tapahtuman kokonaisuuden. Tapahtuman jälkeen hoidin jälkitoimenpiteitä, joita oli mm. raportointi lisensoijalle ja tiimien palautteiden kerääminen. Tapahtuma oli yksi suurimpia yksittäisiä oppimistilanteita minulle, josta jäi paljon käteen.

Alumniteatteri

Alumniteatteri on tamperelainen yhdistys, joka toteuttaa yhteisöllistä näyttämötaidetta, tapahtumia sekä tukee eri taiteenalojen produktioita. Toimin 2015 syksystä 2016 kevääseen Rent-musikaalin lavastajana, jossa onnistuin nollabudjetilla hankkimaan täyden lavastuksen musikaalia varten. 2017 vuoden toimin Alumniteatterin toiminnantarkastajana. Vuodelle 2018 minut valittiin hallitukseen ja vastuulleni on kuulunut syksystä lähtien markkinointiviestinnän suunnittelu ja sen tekeminen. 

Alumniteatteri on vahvistanut tuntemustani kulttuurikentästä laajemmin ja opettanut minulle mm. apuraha hakemuksien teosta.

Kulttuurituotanto

Aloitin kulttuurituotannon opinnot syksyllä 2016 Metropolia ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Opinnot kestävät 4 vuotta ja näiden neljän vuoden aikana tulee tehtyä projekteja, työharjoitteluita sekä itse opintoja. Opinnot ovat liiketalouspohjaiset ja minulla suuntauminen vapaasti valittavien opintojen kohdalla painottuu markkinointiin.

Olen päässyt opintojen aikana työskennellyt Kuntamarkkinoilla kahden päivän ajan vapaaehtoistyön merkeissä. Olen myös työstänyt liiketoiminta-analyysin vastuulliselle pr-toimistolle. Yksi projekteistani, joka valmistuu keväällä 2019 on opas, joka käsittelee henkilöbrändäystä sosiaalisessa mediassa. Projektia työstän yhdessä Taru Kaartisen kanssa. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Suomen Lukiolaisten Liitto

Kuvassa piirimme on juuri voittanut jäsenhankintamegafonin yritysyhteistyöstä, jäsenhankinnasta ja piirin näkyvyydestä viimeisessä liittokokouksessani vuonna 2015.  

Aloitin Suomen Lukiolaisten Liitossa Hämeen piirin aktiivina vuonna 2013. 2014 vuodelle minut valittiin Pirkanmaan piirin (uusi Hämeen piiri) hallitukseen, jossa toimin vuoden piirin sihteerinä. Vuodelle 2015 minut valittiin Pirkanmaan piirin varapuheenjohtajaksi. Vuonna 2015 toimin myös tutor-ja janokouluttajana ympäri Suomen sekä kuuluin kaikkien piirien yhteiseen piiritoimikuntaan. Osallistuin myös Studia-messuilla työskentelyyn vuonna 2015. 

Vuodet pitivät sisällään paljon: puheenjohtajuutta, hallintoa (taloutta ja asiakirjoja), markkinointiviestintää, yritysyhteistyötä, jäsenhankintaa, tapahtuma suunnittelua ja opiskelijakuntatoiminnan suunnitteluaSuomen Lukiolaisten Liitto kasvatti minua paljon ja avasi silmiäni maailmalle.

Tampereen Urheilijat-38

Yleisurheilin ja tarkemmin ottaen hyppäsin pituutta lapsesta aina lukioon asti. Lukiossa päädyin lopettamaan pituuden hyppäämisen ja siirryin kokonaan valmentamisen pariin. Kävin lasten yleisurheiluohjaaja-kurssin sekä nuorten yleisurheiluohjaaja-kurssin

Valmensin Tampereen Urheilijat-38 siihen päivään asti, että muutin Helsinkiin. Yleisurheilusta ja valmentamisesta tuli minulle suuri intohimo ja valmentaminen antoi minulle joka päivä uutta. Valmentaminen vaati sitoutumista lapsiin ja nuoriin kuin myös heidän treeni-ohjelmien suunnitteluun. Heidän kanssaan tuli liikuttua niin treeneihin kuin kilpailuihin. 

Valmentamisen ohessa aloitin seuran sosiaalisen median tilien perustamisen ja niiden päivittämisen. Myöhemmin aloin tekemään myös mainontaa sosiaalisessa mediassa