HENKILÖKUVA

Hei,

avasit juuri portfolioni, mutta ennen sen kurkkaamista haluaisin kertoa sinulle hieman itsestäni. Olen 21-vuotias naisen alku ja asun Helsingissä. Alkujaan olen kuitenkin Tampereelta, jossa asuin ensimmäiset 19 vuotta elämästäni. Muutin Helsinkiin opiskelujen takia ja opiskelen tällä hetkellä kulttuurituotantoa Metropoliassa.

Vapaa-ajalla viihdyn muodin, matkustamisen ja liikunnan parissa. Minulla on pitkä yleisurheilutausta ja hyppäsin pituutta 17-vuotiaaksi asti. Kun lopetin yleisurheilun, siirryin valmentamaan nuoria potentiaalisia urheilijoita. Nykyään tykkään ulkoilla mutta sen lisäksi viihdyn myös salilla. Vaatteet, muoti ja materiaalit ovat lähellä sydäntäni ja tykkään seuranta trendejä. Matkustan aina kun kalenteri ja lompakko antavat myöten!

Vapaa-ajastani sekä mielenkiinnoistani voit lukea lisää blogin puolelta. Kirjoitan lifestyle-blogiani täällä samalla nettisivulla ja edellä mainittujen lisäksi siellä pääsee tutustumaan myös herkullisiin resepteihin. 

Olen koonnut tänne portfolioon työnäytteitä erilaisista projekteista, joita olen päässyt tekemään. Näiden projekti nostojen lisäksi voit myös kurkata CV:ni täältä. Lyhyesti kuitenkin työhistoriastani: olen työskennellyt mm. ravintola-alalla, kaupan alalla, promoottoreiden esimiehenä ja sosiaalisen median markkinointitoimistossa. Olen myös tehnyt vapaaehtoistyötä Suomen Lukiolaisten Liitossa kouluttajana sekä piirin varapuheenjohtajana, TEDxYouth@Kolmikulma – tapahtumassa tuottajana ja Alumniteatteri Ry:n Rent-musikaalissa lavastajana ja tulevassa tuotannossa markkinointikoordinaattorina.

Minulle kulttuurituottajana toimisessa merkittävää on ihmiset. Haluan antaa niin kollegoilleni kuin asiakkaille erinomaisen kokemuksen siitä, mitä kulttuuri voi parhaimmillaan olla. Pyrin tuomaan oman panokseni siihen, että jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus kokea kulttuuria eri muodoissa oli sitten kyseessä opiskelija pienellä budjetilla tai keskiluokkainen kuluttaja.

Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä visuaalisten asioiden parissa. En keksi parempaa, kuin olla mukana tapahtumissa, joissa visuaalinen toteutus on viety loppuun asti.  Tapahtumista itseäni kiinnostavat erityisesti yritystapahtumat, tapahtumamarkkinointi, pr-tapahtumat, sosiaalisen median markkinointi ja vaikuttajamarkkinointi. Olen löytänyt intohimon markkinointiin ja erityisesti sosiaalisen mediaan. Otan mielelläni haasteita vastaan ja onkin ollut kiinnostavaa päästä miettimään juuri sosiaalisen median parissa erilaisten keinojen käyttämistä, kun haasteena on erottua suuresta massasta. Näitä edellä mainittuja haluaisin tulevaisuudessa päästä tekemään!

Olen päämäärätietoinen, ahkera, idearikas sekä huolellinen työntekijä. Osaan ottaa vastuuta niin ryhmän johtajana, tiimityöntekijänä kuin myös itsenäisissä työtehtävissä. Yksi edellisistä työantajistani kuvailikin minua näin: Emilia on tehokas, joustava ja itseohjautuva työntekijä varustettuna korkealla työmoraalilla. Hän on aurinkoinen tiimipelaaja ja erinomainen asiakaspalvelija. Suosittelen Emiliaa lämpimästi mihin tahansa vastaavaan työhön tai työhön, jossa edellä mainituista ominaisuuksista on etua.

Vastaan mielelläni kysymyksiin, jos sinulle niitä tulee. Olen myös aina avoin uusille mahdollisuuksille, joten älä pelkää ottaa yhteyttä!

Terveisin, 

Emilia