LIFESTYLE

5 x SARJA VINKKI

Hei! 

Noin vuosi sitten kirjoitin postauksen 5 sarja suositusta, jossa kävin läpi sarjoja joita oli tullut katsottua läpi. Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika tehdä päivitystä tuohon listaan ja jakaa muutamia sarja suosituksia edellisen listan täydennykseksi. 

Friends from College (Vanha kaveriporukka) on Netflixistä löytyvä komedia. Ohjelma kertoo nimensä mukaisesti kaveriporukasta, jotka alkavat viettämään aikaa yhdessä uudelleen yliopisto elämän jälkeen. Tämä on kunnon hömppäsarja, joka toimii kun haluaa kevyttä ja hauskaa katsottavaa. Ohjelmaa on vain kaksi kautta, joten se tulee koluttua nopeasti läpi.

Marie Kondo Kodit järjestykseen ohjelma löytyy Netflixistä. Sarjassa Marie Kondo kiertää ihmisten kodeissa ja auttaa heitä saamaan ne parempaan järjestykseen. Marie Kondo saattaa olla tuttu hahmo hänen luomasta KonMari-järjestelymenetelmästään, joka tulee esille hänen elämänhallintaoppaassaan. Sarja sai ainakin minut innostumaan järjestelystä vielä entistä enemmän!

New Amsterdam on Viaplaysta löytyvä sarja, jossa sairaalan uusi ylilääkäri on päättänyt, että pitkään huonossa tilassa ollut sairaala uusiutuu. Samalla potilaille on taattava erinomaista hoitoa ja uhrauksia ollaan valmiita tekemään. New Amsterdam toimii niin putkeen katsottava kuin jakso kerrallaan. Odotan aina innoissani sarjan uutta jaksoa!

Vanha klassikko Greyn Anatomia on nyt viimeisien kuukausien aikana julkaissut uusia jaksoja. Greyn Anatomia on yksi sarjoista, joita olen seurannut useita vuosia. Toinen uusia jaksoja julkaissut ohjelma, josta edellisessä sarja suosikit postauksessa mainitsin on The Blacklist. Molemmat sarjat saavat minut innoissaan odottamaan jaksoja! 

Emilia

PS. Päivitän reaaliajassa reissuja ja arkea Instagramin puolella, joten jos olet kiinnostunut pääset tästä seuraamaan mua myös Instagramissa.

 

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *