LIFESTYLE

PUHELIMESTA HUHTIKUU 2019

Hei!

Huhtikuu on koluttu läpi ja toukokuun ensimmäisen viikon päiviä vietetään parhaillaan. Huhtikuussa säät alkoivat näyttämään parastaan, joten ulkona tuli vietettyä enemmän aikaa kun aikaisemmin tänä vuonna. Ulkona olemisen lisäksi huhtikuu piti sisällään niin töitä kuin opintoja. Nyt kevään loppupuolella arkeen on tarttunut huono tapa syödä ulkona useammin kuin kotona, joten tämän parantamiseen pitää kyllä toukokuussa keskittyä. Huhtikuussa äänestettiin eduskuntavaaleissa ja kohta onkin aika äänestää taas europarlamenttivaaleissa.

Meillä kävi toista kertaa ikinä virpojia ja tällä kertaa pääsin itse avaaman heille oven, olin todella innoissani! Lähdimme viettämään pääsiäistä Tampereelle ja samalla tuli juhlittua meidän molempien pikkusisarusten täysi-ikäisyyttä. 

Huhtikuu piti sisällään muutamia rentouttavia hetkiä. Unohdan välillä mahdollisuuden saunomiseen eikä sitä tule käytettyä niin usein. Kävin myös siistimässä kulmat. Hoidon jälkeinen olo on niin hyvä, että pitäisi käydä säännöllisemmin!

Kävin pikkusiskoni kanssa Green Hippo Cafe:ssa lounaalla mutta valitsin aamupala listalta avokado toastin sekä smoothie bowlin. Siivet on aina toimiva ateria ja syömme niitä aivan liian usein. Kuva on napattu Ison Omenan Siipiweikoista.  

Olen innostunut Kaivopuiston rannasta kovasti. Kaupunkipyörällä pyöräily tai rannalla kävely raittiissa ulkoilmassa on tuonut todella paljon energiaa. Mattolaituri on avattu, joten sielläkin on tullut piipahdettua. 

Emilia

PS. Päivitän reaaliajassa reissuja ja arkea Instagramin puolella, joten jos olet kiinnostunut pääset tästä seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *