LIFESTYLE

PUHELIMESTA MAALISKUU 2019

Hei! Maaliskuu on ohi ja kevät on tullut jo hyvää vauhtia. Maaliskuussa viikot täyttyi opinnoista ja töistä mutta muutamia kivoja juttuja tuli tehtyä. 

Tehtiin pieni retki Porvooseen pelin takia. Vaikka sää ei osoittanut parhainta puoltaan oli mukava käydä siellä pöyrähtämässä.

Maaliskuussa oli todella paljon jääkiekkoa kun kausi on lopuillaan. Kävimme HIFK – Ilves pelissä Helsingissä vaikka usein käymmekin katsomassa pelejä vain Tampereella. 

Selfie on napattu kahvihetkeltä.

Kevään ja auringon myötä oon myös innostu kukista ihan uudelleen taas. Olen ostanut kotiin piristämään kimppuja sekä kävimme kuvaamassa Talvipuutarhassa. Talvipuutarha  oli ihana aurinkoisella säällä.

Näihin kuukauden läpikäynteihin kuuluu mulla aina muutama pakollinen ruokakuva. Riku on innostunut tekemään pizzaa ja hyvän sellaisen tekemisestä, joten pizzaa on tullut syötyä paljon. Bagelit olivat mukavaa vaihtelua viikonloppu aamuihin!

Emilia

PS. Päivitän reaaliajassa reissuja ja arkea Instagramin puolella, joten jos olet kiinnostunut pääset tästä seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *