BEAUTY LIFESTYLE

5 x KAUNEUS SUOSIKIT

Hei!

Kauneustuotteiden suhteen olen ollut monia vuosia testailija tyyppiä. On ollut todella vaikeaa löytää toimivia tuotteita, koska murrosiän akne on jättänyt vahvat jäljet ihoon. Yleensä kun tuote on loppunut olen kaupassa etsinyt vastaava tuotetta eri merkiltä, koska mikään tuote ei tuntunut toimivan tai tuovan muutosta ihon kuntoon.  

Päätinkin, että nyt muutaman hyvän tuotteen löydyttyä haluan jakaa niitä myös täällä. Osa valikoiduista tuotteista on ihonhoitoon ja osa on meikkejä. Nämä viisi tuotetta ovat sellaisia, joita voin vahvasti pidemmän käytön jälkeen suositella. Ihotyypit ovat tietenkin erilaisia. Se mikä toimii minulla ei välttämättä toimi toisella mutta olen ainakin itse huomannut tällaisistä postauksista olevan paljon apua uusia tuotteita etsiessä.

Avene Cleanance EXPERT on emulsiovoide, jota suositellaan erityisesti akneihon omaaville. Olen käyttänyt tuotetta useamman vuoden ja huomasin heti käytön aloitettua ja välillä lopetettua kuin iho alkoi reagoimaan. En pystyisi pitämään ihoani hyvässä kunnossa ilman tätä yksilöä.

Elizabeth Arden 8 hour cream on tuote johon tutustuin viime syksynä. Tämä on auttanut pitämään mun talvella todella nopeasti kuivuvat huulet elossa. Käytän tuotetta myös kasvoille. 

Tämä Estee Lauder Double Wear meikkivoide on ollut paljon puhuttu meikkivoide. Yritin olla kokeilematta tuotetta mahdollisimman pitkään ja koitin etsiä tuotetta joka pysyisi kasvoillani edes kahdeksan tuntia mutta en vain löytänyt. Päätin kokeilla ja rakastuin täysin. Kasvoni näyttävät tämän kanssa paljon paremmilta kuin ikinä aikaisemmin.

L’Oreal Paris True Match peitevoide oli myös syksyn löytöjä. Olin aiemmin kokeillut muutamia peitevoiteita enkä ollut niitä saanut tuomaan minkäänlaista muutosta kasvoihin. Tällä kuitenkin saan! Edellä mainitun meikkivoiteen kanssa en tarvitsisi enään peitevoidetta erikseen mutta kun kasvoni päättävät olla huonolla tuulella tämä on todella hyvä apu. 

Too Faced Better Than Sex ripsiväri on parhaimpia joita olen käyttänyt. Minulle on tärkeää, että ripsiväriä ei tarvitse hinkata kolmella vanulapulla ja silmämeikinpoistoaineella. Tämä ei todellakaan ole sellainen. Ripsiväri pysyy päivän hyvin silmissä karistelematta mitään. Saan tehtyä sillä arkeen toimivat ripset helposti ja nopeasto.


Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *