LIFESTYLE

PUHELIMESTA HELMIKUU 2019

Helmikuu on ohi ja kevät alkoi näkymään helmikuun lopussa jo mukavasti. Aurinko kasvoilla lämmittää mukavasti ja inspiroiduin ottamaan selfien. Näitä fiilistely kuvia tulee otettua nykyään niin harvoin. 

Helmikuu piti pitkälti sisällään töitä, arjen järjestelemistä sekä reissun Tampereelle. 

Tykkäämme ajella Isoon Omenaan tekemään hieman isompia ostoksia. Ison Omenan ravintolatarjonta yllättää aina positiivisesti ja siellä tulee myös syötyä usein ostosten yhteydessä. Viime kerralla söimme pastaa ja päätimme käydä jälkiruokilla pirtelöillä.  Pirtelöt olivat todella makeat ja olisimme hyvin pärjänneet yhdellä.

Kuvia läpikäydessä aloin miettimään, että pitäisi muistaa joka kerta kuvat kynsistä. Näitä on mukava käydä läpi, että mitä kaikkea on tullut otettua. 

Kampin yksi lemppari nopeista lounaspaikoista on ehdottomasti kyllä fisut ja ranet! EI terveellisintä mutta herkullista. 

Helmikuun puolessa välissä teimme hieman pidemmän viikonloppu reissun Tampereelle. Perjantai oli täynnä vanhojen tansseja mutta illalla kerkesimme käymään testaamassa Tampereelle avatun Saunaravintola Kuuman. Ihastuimme kovasti! Lauantaina kävin brunssilla tyttöjen kanssa ja illalla menimme vielä peliin.  

Lopuksi vielä kolme täysin erilaista kuvaa toisistaan. Katsoimme ensimmäisen kerran SuperBowlin ja innostuimme lajista todella. Keskimmäinen kuva on klassinen Rubergintorttu, mitä me napataan aina kaupasta niiden tultua hyllyille. Kävin myös lounastreffeillä kuumassa ja päätimme nauttia aamaista lounaaksi. Tämän jälkeen jäin vain pohtimaan miksi en ollut aiemmin testannut paikkaa.

Emilia

PS. Päivitä reaaliajassa reissuja ja arkea Instagramin puolella, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *