FASHION LIFESTYLE

ASU KÖÖPENHAMINASTA

Hei!

Helmikuu on kulunut todella nopeasti. Tampere reissun lisäksi on tullut tehtyä töitä ja hieman opiskeluja. Olen yrittänyt kuvata hieman enemmän mutta mitään suurempia postauksia en ole arjesta onnistunut taikomaan. 

Halusin kuitenkin jakaa teille nämä asukuvat, jotka napattiin Kööpenhaminassa tammikuun loppu puolella. Kuvien takki on ollut mulla koko talven ahkerassa käytössä ja alkaa melkein ideat loppua mitä asuja sen kanssa yhdistäisi. 

Nyt kun töihin ei tarvitse isoa laukkua kantaa mukana niin tuo pikkulaukku on ollut myös melkein päivittäisesssä käytössä. 

Takki – Mango

Laukku – Mango

Poolo – Zara

Farkut – Zara

Kengät – Vagabond

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *