LIFESTYLE

PUHELIMESTA TAMMIKUU 2019

Hei!

Tammikuu oli minulle pitkälti tauko kiireisestä loppuvuodesta. Pieni tauko töistä antoi mahdollisuuden kerätä energiaa ja aikaa selvitellä tulevaa vuotta. Nyt helmikuu onkin lähtenyt käyntiin vahvasti ja tuo tammikuun pieni lepo tauko ei tunnu niin pahalta enää. Minulle käy usein niin, että kun kalenteri tyhjentyy lomailu tuntuu väärältä ja tiedostan entistä kovemmin kaikki mahdolliset asiat mitä voisinkaan sillä aikaa tehdä. Nyt ollaan kuitenkin helmikuussa ja on aika alkaa puuhailemaan asioita eteenpäin. 

Tammikuun alussa vietimme Rikun syntymäpäiviä hyvän aamiaisen äärellä. Lähdimme myöhemmin vielä ulos syömään ja hieman juhlimaan. Kun mietimme mitä haluaisimme tehdä tuona viikonloppuna punnitsimme monia vaihtoehtoja ja päädyimme viettämään viikonlopun Helsingissä. 

Innostuimme kuitenkin ideasta lähteä viikonlopuksi johonkin Euroopan sisällä ja sunnuntaina kävimme jo vaihtoehtoja läpi. Varasimme lennot ja hotellit tammikuun lopuksi Kööpenhaminaan. 

Saimme auton käyttöön ja päätimme lähteä Ikeaan, josta nappasimme mukaan mm. bestå-kaappeja, muutaman jakkaran ja keittiöön lisää tarvikkeita. Vaikka meillä kaksiomme kokoon nähden on iso keittiö niin tila on ollut loppumaisillaan jo hetken joten tämä keittiöshoppailu ei ehkä ole fiksuimmasta päästä haha. 

Aloitimme kokeilemaan ruanlaitto-vuoroja ja tämä tuotti tulosta kyllä hieman luovempien ruokien kohdalla. Rahaa kyllä tämä järjestely sai meillä kulumaan enemmän. Ruoat eivät myöskään olleet ehkä terveellisemmästä päästä aina  mutta herkullista kyllä oli!

Ensimmäinen kuva on napattu kahvittelu hetkellä Tarun kanssa ja oli kyllä ihanaa nähdä taas pienen joulutauon jälkeen. 

Toinen kuva on arkinen selfie matkalla kynsihuollosta töihin. Pitäisi kyllä enemmän alkaa taltioimaan näitä ihan päivittäisiä menoja ja meininkejä myös puhelimella.

Tammikuun lopussa lensimme sitten Kööpenhaminaan viikonlopuksi, jossa aika vierähti nopeasti. Ajattelin kirjoittaa erillisen postauksen vielä viikonlopusta, jossa sitten mini lomasta hieman enemmän juttua.

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *