LIFESTYLE

VUODEN 2018 LUETUIMMAT POSTAUKSET

Hei!

Tein tammikuussa 2018 postauksen vuoden 2017 luetuimmista postauksista ja ajattelinkin jatkaa tätä perinnettä myös tänä vuonna. Mielestäni on mielenkiintoista tuoda myös näin kirjoitettuna esille, mitkä postaukset keräsivät paljon lukijoita. Ehkä joku näistä jäi lukematta!

2018 piti kaiken kaikkiaan sisällään opiskelua, töitä ja hieman matkustamista. Ehkä elämä tässä vaiheessa tuleekin pyörimään noiden teemojen ympärillä kunnes tulee valmistuttua. Välillä päivät muistuttavat toisiaan todella paljon ja toisena hetkenä tulee tehtyä hetken huumassa inspiroivia sekä yllättäviä asioita. 

Toivottavasti 2019 tulee olemaan ikimuistoinen!

1. 16 päivää New Yorkissa oli vuoden luetuin postaus. Tämä oli todella kattava läpikäynti siitä, mitä matkamme piti sisällään. 

2. Ylioppilaskuvat postauksessa jaoin omat ylioppilaskuvani vuodelta 2015. Inspiraatio sain tähän postaukseen pikkusiskoni ylioppilasjuhlista, joita vietettiin muutama kuukausi postauksen jälkeen.

3. 5 sarja suositusta piti sisällään suosikkejani suoratoistopalveluista. Tälle on suunnitteilla jatko-osa nyt vuoden 2019 puolella. 

4. Viikonloppu Tallinnassa oli läpikäynti meidän mummin 75-vuotis syntymäpäiviltä. 

5. Asu talvipuutarhassa oli hyppäys trooppiseen maailmaan keskellä kylmää helmikuuta. Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun kuvasimme Tarun kanssa yhdessä.

6. Nahkatakki & vaaleanpunainen hame oli asukuvat Esplanadilta kun keväällä alkoi jo hieman lämmetä. Ensi kesänä täytyy kyllä ottaa taas tuo hame käyttöön!

7.  Puhelimesta tammikuu 2018 päätyi sijalle seitsemän. Ihanaa, että nämä kuukausittaiset läpikäynnit ovat olleet myös suosittuja. 

8. Jo & Judy the Black and White Daily Planner oli mulla käytössä syksyyn asti kunnes päädyin vaihtamaan sähköisen kalenterin pariin. Ollut ehdottomasti kätevä valinta!

9. Outfit Inspiration Spring 2018 pääsi myös kymmennen parhaan joukkoon, mikä ei sinänsä ihmetytä, koska ainakin näin Suomessa pukeutuminen saattaa olla hieman hankalaa vaihtelevan sään vuoksi.

10. Pakkas päivän asu postauksessa olin kääriytynyt paksuun toppatakkiin ja Timberlandeihin. 

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *