LIFESTYLE

PUHELIMESTA JOULUKUU 2018

Hei!

Joulukuu on vaihtunut tammikuuksi ja samoin myös vuosi 2018 on nyt 2019. Kuten muutkin kuukaudet niin tämäkin kuukausi alkaa kurkkauksella viime kuuhun. Joulukuu piti sisällään opiskelua, paljon töitä, joulu fiilistelyä, joulun ja vuoden vaihteen. 

Joulukuu oli työn täyteinen samalla kun viimeistelen vuoden viimeisiä opintoja. Muutamat kurssit vaativat hieman enemmän töitä kotoa käsin, joten tuli istuttua paljon koneen ääressä. Työt lisääntyivät joulua kohden, joten vapaa-aikaa en paljoa kerennyt viettämään. 

Päätimme, että tänä vuonna on aloitetaan joulukorttien lähettäminen. Idea syntyi jo runsaasti ennen joulukuuta ja nyt mietityttää keksinkö millään hyvää ideaa seuraavaksi vuodeksi. Vaikka lähetimme joulukortteja kahdeksan niin näihinkin upposi monta tuntia. 

Vaikka töitä oli paljon niin hieman joulu fiilistelyä mahtui joulukuuhun. Ostin uudet kynttilänjalat ja joululahjojen paketointi saivat joulun tuntumaan lähestyvältä. Kävimme myös Tuomaan Markkinoilla, joista tein erillisen postauksen

Mulla oli vielä jouluaattona töitä mutta lähdimme töistä päästyäni ajamaan Tampereelle joulunviettoon. Jouluaatto piti sisällään jouluruokaa, sukulaisia ja kirkon, mistä on tullut perinne meidän tyttöporukan kesken. Joulupäivänä vietettiin aikaa sukulaisten ja perheen kanssa ruan äärellä. Tapaninpäivänä olikin jo aika palata takaisin Helsinkiin, koska työt eivät suinkaan loppuneet jouluaattoon. 

Joulukuu piti sisällään muutamia ruokia mitä ei oltu tehty aikaisemmin syystä tai toisesta. Tein ensimmäistä kertaa Helsinkiin muuton jälkeen sämpylöitä ja ai, että miten hyvältä tuoreet sämpylät viikonloppuna tuntuivat. 

Saimme joululahjaksi vohveliraudan, joten tacovohvelit laitettiin heti testiin. Teimme myös ensimmäistä kertaa mozzarella-tomaatti pannun, johon tuli edellä mainittujen lisäksi chorizoa, perunaa ja basilikaa.

Uudenvuoden aattona kävimme Rikun kanssa syömässä Vapianossa ennen uudenvuoden juhlintaa.

Vietin uuden vuoden ystävien kanssa aika rauhallisissa merkeissä.

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *