LIFESTYLE

TUOMAAN MARKKINOILTA

Hei!

Kävimme ennen joulua Tuomaan Markkinoilla. Tuomaan Markkinat järjestetään perinteisesti joulukuun alusta aina joulua edeltäviin päiviin asti Senaatintorilla Helsingissä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun siellä päädyimme käymään. Monet helsinkiläiset olivat markkinoita hehkuttaneet, joten päätimme mennä. Joulufiilis todellakin kasvoi vaikkei ostettavat tuotteet meitä varten oikein olleet. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan ensi vuonna kun Tuomaan Markkinat ovat avoinna!

Joulukuu on ollut todella kiireistä aikaa viimeisten koulutehtävien, töiden ja Tampere reissun myötä. Onneksi kalenteri rauhoittuu hieman nyt tammikuussa ja voin ottaa myös rennommin.

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *