LIFESTYLE

PUHELIMESTA MARRASKUU

Hei,

Joulukuuta on kerennyt kulumaan jo viikko mutta kurkataan vieltä mun marraskuu näytti. Aloitin marraskuussa tekemään hieman ahkerammin taas töitä, mikä vei kalenterin aika täyteeen koska kaksi kurssia on ollut loppusuoralla kuin myös to do-lista aikaisemmista deadlinesta. Olen aikasemmin kirjoittanut, että kun mun kalenteri on täynnä ohjelmaa olen myös saanut aikaiseksi muilla osa-alueilla enemmän ja sitä marraskuu pitkälti oli minulle. 

Usein kuulee myös puhuttavan marraskuusta ankeana kuukautena mutta mää olen aina tykännyt siitä. Suurena syynä on ollut varmasti mun synttärit ja lähestyvä joulu.

Marraskuun ensimmäisenä tehtiin päivä reissu Tallinnaan Tarun kanssa. Olen täällä reissusta jo maininnut mutta nämä puhelin kuvat olivat vielä jakamatta. 

Lähdimme reissuun aamulla ja palasimme samana iltana takaisin. Söimme hieman laivalla ja heti laivasta päästyämme otimme suunnaksi vanhan kaupungin, jossa kuvasimme pidempään. 

Vanhasta kaupungista liikuimme Rotermannin alueelle, jossa laitoimme testiin hyväksi todetun Røst Bakeryn. Suosittelen poikkeamaan, todella ihana tunnelma!

Sieltä palasimme laivalle ja takaisin Helsinkiin. Päivä vierähti tosi nopeaan!

Vietimme marraskuussa viikonlopun Tampereella Thanksgiving:n merkeissä. Rikun pikkusisko oli tehnyt todella nätin kattauksen. 

Viikonloppuna kävimme myös Ilveksen pelissä, vohvelikahvilassa (perinne!) ja Tallipihalla ihastelemassa sinne avattua joulua.

Marraskuu piti sisällään myös muun muassa: 

mun synttärijuhlinnat, pikkujoulut, NHL – pelin, kaiversin ensimmäistä kertaa kurpitsan (!!), jouluvaloja, hieman leipomista, uuden Ihmeotukset – elokuvan ja hieman aurinkoa pimeiden päivien keskellä.

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *