FASHION LIFESTYLE

NAHKATAKKI JA KAMELIN VÄRISET HOUSUT

Hei,

Nämä asukuvat otettiin Tallinnan reissulla kuun alussa, josta olenkin täällä jo maininnut. Nämä kuvissa näkyvät housut Bikbokista ovat kyllä todella mukavat ja ainakin omaan vaatekaappiin nämä värilliset housut tekevät terää.

Tuntuu, että omistan monia housuja mutta niistä mitkään ei olisivat kauheen käytännöllisiä. Kestävien ja toimivien housujen löytäminen on kyllä mielestäni tärkeää toimivan vaatekaapin rakentamiseksi. 

Tämä syksyn ja talven yhdistelmä aiheuttaa hieman päänvaivaa pukeutumiseen. Olen käyttänyt kumisaappaita nyt muutamana päivänä ja tuntuu, että ne ovat yksi vaikeimpia kappaleita yhdistää. Onneksi tämä kolea sää loppuu ja saadaan myös lunta pian!

Takki – Zara

T-paita – Zara

Housut – Bikbok

Kengät – Stockmann

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “NAHKATAKKI JA KAMELIN VÄRISET HOUSUT”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *