FASHION LIFESTYLE

ENSILUMI

 

Hei!

Käytiin maanantaina Tarun kanssa kuvaamassa ja iloiseksi yllätyksesi myös lunta alkoi tulemaan samaan aikaan. Ensilumi saa mulle aina ihanan fiiliksen tulevasta talvesta, kun loska ja pimeät päivät eivät ole päässeet iskemään tajuntaani.

Sää on mennyt pakkasen puolelle muutamaan otteeseen ja on tullut tarpeeseen ottaa käyttöön talvitakit -ja kengät. Vielä nämä ensimmäiset viikot on tullut käytettyä edellisten talvien hankintoja mutta tätä talvea varten on kyllä ostoslistaa. Miten ihmeessä esimerkiksi hanskat hukkuvat talven aikana?

 

Tämän vuoden syksyn ostoslistalle kuuluvat mm. siistimmät talvitakit, mustat matalapohjaiset nilkkurit, hanskat, kaulahuivit ja pitkähihaiset paidat. Näistä osa tuli kuitenkin jo hankittua tänään! 

Kesällä tulee osteltua paljon lyhythihaisia paitoja ja kun kannan kirpputorille vanhoja vaatteitani onnistun aina viemään sinne suurimman osa pitkähihaisistani. Osa niistä kutistuu pesussa tai ei miellytä omaa silmääni enää puolivuotta myöhemmin ostoshetkestä. 

Aion kyllä ehdottomasti tänä talvena panostaa näiden laadukkaampien pitkähihaisten hankintaan, jotka säilyisivät hieman pidempään vaatekaapissa!

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

1 thought on “ENSILUMI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *