FASHION LIFESTYLE

TRENSSI KELIT OVAT TÄÄLLÄ

Hei!

Trenssi kelit ovat todellakin täällä. Näillä ilmoilla ei pysty enää yhtään kevyempiä takkeja käyttämään tai ainakin siltä tuntuu. Trenssitakit ovat ajaton vaatekappale vaatekaapissa, jotka tuntuvat toimivan vuosi toisensa jälkeen vaikka trendit hieman muuttuisivatkin. Välillä on niitä päiviä kun arkipukeutuminen vaatii hieman siistimpää luonnetta ja näinä päivinä olenkin luottanut ihan täysillä tähän trenssiin.

Olen viime aikoina ihastellut myös mustassa näitä trenssitakkeja, koska välillä tuon vaalean sävyn yhdistäminen tuntuu hankalalta. Hankaluutta näiden toimivien syystakkien hankkimiseen lisää ehdottomasti Suomen sää. Välillä tuntuu siltä, että aamuisin pitäisi lähteä liikkeelle toppatakin kanssa ja iltapäivisin selviäisi nahkatakilla.

Nämä kuvat napattiin Tarun kanssa viime viikolla ja sattui olemaan sen verran lämmintä päivällä, että pistin vielä nuo avonaiset kengät jalkaan. Oli kyllä tosin viimeinen kerta tälle vuodelle tai ainakin siltä näyttää tällä hetkellä. Olen Timberlanditkin kerennyt jo korkkaamaan kumppareiden lisäksi!


Trenssitakki – Zara

Paita – Gina Tricot

Housut – Zara

Kengät – Vagabond


 

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *