LIFESTYLE

PUHELIMESTA SYYSKUU

Hei!

Syyskuu on nyt takana ja lokakuu alkanut. Lokakuu on tuonut mukanaan myös kylmemmät ilmat. Eilen pistin jo villakangastakin päälle, koska muuten en olisi ulkona tarjennut. Syyskuu piti sisällään paljon ja pitkästä aikaa vietin aikaa myös ystävieni kanssa. Koulu jäi syyskuussa hieman heikommalle panostukselle, joten nyt lokakuussa aion ottaa ihan uuden asenteen sen tekemiseen.

Viini hyvän ystävän kanssa saa kyllä rentoutumaan kiireisemmänkin työpäivän päätteeksi. / Leivoin pitkästä aikaa ja tällä kertaa tein klassisia mokkapaloja. / Tapaamisten yhteydessä pongasimme pienen kahvilan Punavuoresta, josta sai herkullisia panineja. / Tää kuva on napattu kansalliskirjastosta.

Kävin ensimmäistä kertaa Rivierassa. Suosittelen kaikille hieman erilaista elokuva kokemusta juomien ja ruan parissa. / Käytiin ystäväpariskunnan kanssa Linnanmäellä iik!week:llä, joka oli ihanaa ajanvietettä viileneviin syysiltoihin. / Ensimmäiset kynttilät tänä syksynä. / Kumpparit ja lehdet, mikä sen syksyisempää!

Edellisessä postauksessa mainitut bleiserit on ollu kovassa käytössä nyt syksyn tullessa kun kerrospukeutuminen alkaa olemaan melkein jo pakollista. / Sienirisottoa ja vuohenjuusto kanaa, todella herkullista! / Viikonloppu lounas iskän ja Rikun kanssa. / Syyskuussa kävin myös kampaajalla pitkästä aikaa kun tehtiin nopea visiitti Tampereelle.

Tällaiset maisemat lyhyen ajomatkan päässä kotoa saavat kyllä iloiseksi. / Ikeasta on tullut meille tässä kesän jälkeen kyllä ahkerasti käyty paikka. Syyskuussa hankimme uuden sängyn, patjat, peitot ja tyynyt. Uudessa sängyssä nukkuminen on kyllä yksi parhaista asioista! / Helsingissä olleiden kansainvälisten markkinoiden viimeisenä päivänä teimme kunnon löytöjä kun saimme kuvan kasvit kaikki 1€/kpl. / Sateinen mutta ihana Helsinki.

 

Emilia

 

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “PUHELIMESTA SYYSKUU”

  1. Tosi ihania kuvia :3
    Kumppareita ja lehtiä syksyisempää asiaa ei kyllä keksi! Pitäis itekin ostaa kumisaappaat, kun sellaisia ei nyt ole omistuksesta. Olisi kivempi käydä ulkona, kun jalat ei kastuisi xD

    1. Kiitos paljon <3

      Vaikka välillä tuntuu, että noita kumppareita on todella vaikea yhdistellä minkään kanssa ne on kyllä iso pelastus. Ei tarvi pelätä muiden kenkien pilaantumista kun voi pistää noi jalkaan sade ja loskapäivinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *