FASHION LIFESTYLE

RUUTUBLEISERI

 

Hei!

Bleiserit on ollu mulle aina suuri rakkaus ja säännöllisin väli ajoin ostan niitä aina lisää. Tällä hetkellä vaatekaapista löytyy musta, punainen, vihreä ja yllä olevissa kuvissa oleva ruutubleiseri. Mulle bleisereissä tärkeintä on mukavuus, koska vaikka ne viimeistelevät asun ja tekevät siitä hieman virallisemman niin haluan kuitenkin liikkua mukavalta tuntuvissa vaatteissa. Ihan täysin istuvat bleiserit eivät ole olleet ikinä mun juttu vaan oon aina tykännyt enemmän näistä rennoista kappaleista.

Ostin tämän ruutubleiserin viime keväänä ja olin ihan super innoissani kun huomasin ruutukuosin olevan myös trendinä nyt syksyllä. Omistan melkein samalla kuosilla olevat housut ja nekin pitäisi ottaa taas käyttöön.


Bleiseri – Gina Tricot

Paita – Zara

Housut – Gina Tricot

Kengät – Vagabond


 

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

1 thought on “RUUTUBLEISERI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *