FASHION LIFESTYLE

OUTFIT INSPIRATION FALL 2018

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Hei!

 Mää oon sellainen tyyppi pukeutumisessa, että pidän pitkälle kevääseen päällä lämpimiä vaatteita enkä meinaa uskaltaa aloittaa kesä vaatteiden käyttöä, koska pelkään paleltumista. Syksyllä taas pidän kesä vaatteita pitkään ja välillä vähän liiankin pitkään, että flunssa on melkein jo iskenyt.

Kaupat on täyttyneet kaikista syksy ihanuuksista, joten myös mulla on alkanut pukeutuminen muuttumaan syksyisempään suuntaan. Oon ihastellut monenlaisia trendejä ja miettinyt haluaisinko pukeutua niihin. Vastapainona on painanut mustat housut ja harmaa neule kombo, joka kulkee mulla joka vuosi mukana.

Mun lemppari juttuja tällä hetkellä on pitkät villakangastakit niin mustan, harmaan kuin khakin väriset. Omistan mustan villakangastakin pienellä twistillä ja jotenkin olen alkanut kaipaamaan sen rinnalle muutakin klassista. Isot pörrötakit ovat saaneet mut innostumaan mutta samalla mietin, että onkohan tää mulle joku hetkellinen päähänpisto vai ei.

Mulle pukeutuminen on myös pitkälti mukavuutta, koska en halua töissä ja koulussa tuntea oloa epämukavaksi vaikka asu olisikin super trendikäs. Oon haalinut pitkälti enemmän ja enemmän klassikoita mun vaatekaappiin joiden toivoisin säilyvän myös pidempään ja olisivat myös laadukkaita. Se tekee myös pukeutumisesta helpompaa kun ei tarvitse vuoden ajan vaihtuessa miettiä, että taas pitäisi koko vaatekaappi uudistaa. Toisaalta koen kyllä itseni myös todella klassiseksi pukeutujaksi muutenkin!

 

//

Emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “OUTFIT INSPIRATION FALL 2018”

  1. Onneks tän hetken trendit on pitkälti super mukavia! Tän syksyn trendit on niin ihania, että tekis mieli uudistaa koko vaatekaappi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *