LIFESTYLE

PUHELIMESTA ELOKUU

Hei!

Elokuu piti pitkälti sisällään töitä ja koulun alun, joka toki alkoi mulla rennosti tänä vuonna. Elokuussa oli vielä ihanat säät kun nyt syyskuussa säät ovat menneet jo paljon kylmemmiksi. Iltasella tarvii jo ihan kunnolla takin päälle, että pystyy ulkona liikkumaan.

Aikataulut ovat pitkälti olleet omissa käsissäni nyt elo-ja syyskuussa, joten paljon on tullut mietittyä siten miten käyttäisi ajan fiksusti eikä jäisi tuijottamaan uusimpia sarjoja tai Youtube-videoita. Olen pyrkinyt etsimään toimivia tapoja itselleni, jolla aika tulisi käytettyä paremmin hyödyksi ja varmasti tässä syksyn aikana tulee myös löydettyä niitä toimivia tapoja. Tässä olisi varmasti aihetta myös omaan postaukseen!

Helsingin kauniit talot ihastuttivat mua kyllä kovasti elokuussa. <3 / Käytiin Mummin, Isän ja Mummin ystävän kanssa syömässä Helsingissä ja oli kyllä ihanaa nähdä myös heitä pitkästä aikaa. / Avokado toast oli mun aamupala suosikki ehdottomasti elokuussa. / Mattolaiturilla on kyllä ihanat maisemat auringonlaskuihin.

Tein muutaman yllättävän työkeikan höyrylaivalla ja innostuin kovasti merestä! Tänä kesänä pääsin poikkeuksellisen paljon nauttimaan ulkona ja meren äärellä olemisesta, joten olen kyllä super kiitollinen tästä. / Selfie, pitkästä aikaa! / Pitkät housut piti kaivaa ihan kunnolla käyttöön elokuussa tennareiden lisäksi, joten olihan se kuvan paikka. / Pyörähdettiin yks päivä Ikeaan ja hommahan lähti taas ihan käsistä siellä meiltä. Mentiin vielä Stockmannille Ikeasta, joten uutta keittiötavaraa tuli ihan kunnolla hankittua.

Saatiin Rikun pikkusisko Helsinkiin viikonlopuksi, joten tuli syötyä pizzaa ja pastaa, reissu Korkeasaareen sekä mukavaa hengailua. Oli kyllä mukavaa tehdä niitäkin juttuja mitä Helsinki pitää sisällään mutta ei yleensä tule tehtyä.

Kerran kesässä on päästävä vesipuistoon kuumien päivien keskellä, joten yksi päivä menikin sitten Serenassa. Vaikka Serena alkaakin hieman käymään tylsäksi ja on todella täynnä lapsia niin kyllä liukumäet ja hengaillu altaissa on hauskaa silloin tällöin! / Nämä BikBok:n housut on kyllä noussut lemppareiksi mukavuutensa takia. / Drinkki ja pala kakkua ei tee pahaa ollenkaan. / Pitihän niitä koulujuttuja hieman aloittaa elokuussa, joten aamiaisen voimin saatiin niitä hieman aluilleen Tarun kanssa.

 

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *