LIFESTYLE

PUHELIMESTA HEINÄKUU

Hei!

Heinäkuu on nyt ohi ja ollaan jo elokuun puolella. Tuntuu kuin syksy tulisi jo kovaa tahtia, koska tarvii melkein pukea jo takkia päälle päivisin.

Heinäkuu kului pitkälti töiden parissa, mikä oli yllätys, koska kesäkuussa olin ajatellut vain opiskelevani koko heinäkuun. Suurin osa työpäivistä on kuitenkin kulunut meren rannalla, joten ainakaan maisemista ei ole valitettavaa!

Ihania kukkia, joiden ympäröimänä sain viettää kokonaisen päivän. / Löylyn terassilla yhtiökokouksen jälkeen. Käytin tuota vihreää bleiseriä todella paljon kesä -ja heinäkuussa! / Ihanat aamut Kaivopuiston Mattolaiturilla. / New Yorkista jäi paha tapa ottaa kahvilasta kahvia mukaan, haha.

Me ollaan asuttu nyt kaksi vuotta Helsingissä ja käytiin tänä kesänä ensimmäistä kertaa etsimässä meidän lähin uimaranta. Kuumien päivien aikana tuo pieni uintiretki teki todella hyvää! / Löylyn ihana terassi. Vahva suositus Löylyn suhteen myös heidän saunoistaan, jotka tuli testattua heinäkuussa. / Kollaasin kaksi alinta kuvaa on napattu Mikkelistä, jossa vietimme viikonlopun häiden merkeissä. Ihana minireissu!

Oli aivan ihanaa päästä mukaan tekemää yhdet häät heinäkuussa. Paljon inspiraatiota ja kauhistus siitä kuinka paljon rahaa voikaan kukkiin päätyä käyttämään, haha! / Rauhallinen ilta kotona. / Uudet reenitrikoot ja salille. / Ooh voisin syödä pizzaa aivan liikaa…

Fajitas on yksi meidän kodin klassikko ruoista. / Oon niin onnellinen, että tänä kesänä on tullut vietettyä paljon aikaa meren rannalla. / Piipahdettiin heinäkuussa myös Ikeassa hakemassa muutamia tarpeellisia asioita kotiin. / Olin todella innoissani tästä annoksesta mutta loppujen lopuksi en edes jaksanut syödä kaikkea.

 

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *