LIFESTYLE

PUHELIMESTA KESÄKUU

Hei!

Kesä -ja heinäkuu on mennyt hirveellä vauhdilla eteenpäin, onneksi kesää on vielä jäljellä ennen kouluun paluuta. Ei siinä tykkään kyllä opiskelusta mutta vielä on kesän opinnot kesken, joten ei haittaisi yhtään jos kesä kestäisi vielä pidempään! Onneksi säät ovat olleet todella ihania.

Puolet kesäkuusta meni New Yorkissa, joten ennen New York postauksia tässä myös pientä ensi makua reissun kuviin! Olin myös kesäkuussa todella pitkään kipeänä, mikä hieman harmitti näiden säiden keskellä mutta onneksi on myös nyt heinäkuussa päässyt nauttimaan auringosta.

Heti kesäkuun alussa suunnattiin Tampereelle kun mun ihana pikkusisko valmistui ylioppilaaksi. Tehtiin mun parhaan ystävän kanssa kotona hiusten värjäys operaatio, koska mun hiukset näyttivät jo todella kampaajaa tarvitsevilta. Lopputulos oli todella hyvä näin pikavärjäykseksi! / Lauantaina siskoni sai lakin ja tulihan se muutamat onnen kyyneleet päästettyä. <3 / En ollut postannut Instagramiin ikuisuuksiin kuvaa meistä, joten napattiin tämä juhlapaikalla. / Sunnuntaina ennen Helsinkiin suuntaamista oli vuorossa vielä hieman grillailua.

Kerettiin olemaan yö Helsingissä kun suunnattiin jo lentokentälle. Tulihan sitä juostua vähän tuulispäänä vaihtamassa rahaa mutta ehkä vielä joku päivä nämäkin asiat hoidetaan ajoissa. / Saavuttiin New York:iin ja Time Square oli ensimmäisen kokonaisen päivän ohjelmassa kun olihan se näytettävä mun pikkusiskolle. / Central Park. / Sohon ihanat pikkukadut ja keltaiset taxit.

Flat Iron Building. / Brooklyn Bridge. Tää oli ensimmäinen kerta kun käveltiin Brooklynin puolelle asti siltaa, kun viime reissulla nautittiin vaan maisemista ja käännyttiin puolessa välin takaisin. / American Museum of National History. Vahva suositus vaikkei niin pitäisikään museoista! / Soho.

Shake Shack oli mulle kyllä yksi suuri rakastuminen. / Tää kuva on napattu Highline:lta kun istuttiin sinne nauttimaan maisemista. Päädyin kurkkasemaan tuota lehteä, jonka nappasin mukaan by Chloe:sta kun käytiin siellä syömässä. / Tää asukuva on napattu World Trade Centerillä. / Mun pakko nähdä ja kokea paikka tältä reissulta oli kyllä tämä aivan ihana cupcake atm. Cupcaket tulivat viereisestä kahvilasta ja ne olivat kyllä todella ihania.

Ihania kukkia, joita tuli todellakin nähtyä enemmän kaduilla myynnissä kuin Suomessa. / Päivä Coney Island Beach:lla. / Näkymät Roosevelt Island Tramway:sta. / Testattiin Central Park Lake:ssa olevat suotuveneet. En ollut suotanut muistaakseni kuin ehkä kerran aikaisemmin, joten ainakin mulle tuo oli todella hauskaa!

16 päivää New York:ssa, jonka jälkeen suunnattiin kotiin! / Oon nyt kolmesti käynyt laittamassa kynsiini oman kynnen geelilakkauksen eikä loppua näy. Siistien kynsien ansiosta musta tuntuu huolitellulta päivittäin. / Sairastumisen keskellä oli myös hieman tehtävä töitä. / Kesäkuun loppuun tuli myös tehtyä lyhyt reissu Tampereelle kun nähtiin tyttöjen kanssa. Ihanaa saada kaikki samaan paikkaan kun asutaan niin eri paikoissa nykyään!

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *