LIFESTYLE

PUHELIMESTA TOUKOKUU

Hei!

Edellisen postauksen julkaisin aivan toukokuun lopussa, joten nyt on aika käydä läpi mitä kuvia napsin toukokuun aikana puhelimen kameralla. Ennen kuviin pääsyä on ehkä hyvä avata myös kuulumisia. Kesäkuu alkoi pikkusiskoni ylioppilasjuhlilla, sekä sen myötä viikonlopulla Tampereella. Viikonlopun jälkeen meillä lähti heti maanantaina lento New York:iin, josta olinkin maininnut täällä. Saavuimme New York:sta Suomeen tämän viikon tiistaina. Kerkesimme olemaan päivän kotona kun mulle nousi kuume ja hirveä kurkku kipu. Vaikka vielä en ole ihan täysin terve olen jo paranemaan päin!

Kaikissa kesäkuun jutuissa on tullut kamera tai puhelimen kamera ollut mukana, joten kuluvan viikon aikana pääsen myös avaamaan kaikkia seikkailuja hieman enemmän. Nyt kun kalenteri on hieman rauhoittunut ja olo on parempaan suuntaan on myös mukavampaa kirjoitella postaukset kaikesta tänne kun ei esimerkiksi tarvitse miettiä toimiiko netti vai ei, haha!

Toukokuussa avasimme parvekkeen ulkoilu kuntoon ja nautimme siellä aamiaista. / Ihanat kukat Helsingin Kauppatorilla! / Kaivopuiston Mattolaituri kesäisessä auringonnousussa 5:55. / Tuoreet marjat, patonki ja juotavaa meren rannalla saa kyllä kesä fiiliksen korkealle!

Ei oltu käyty pitkään aikaan keikalla, joten oli todella hauskaa nauttia livemusiikista porukalla. / Pikkusisko tuli Helsinkiin yo-asu ostoksille, joten Helsinki päivä oli siis ohjelmassa. Kaikki kolme viimeisintä kuvaa on napattu tältä kyseiseltä päivältä.

Kouluun tehtävät palautukset maukkaan aamupalan kanssa ei voisi sujua paremmin. / Seflie töiden lomassa / Kasvonaamiot rentouttaa kyllä ihan sikana! Oon yrittänyt saada vahvempaa rutiinia, jotta käyttäisin kasvonaamioita vähintään kerran viikossa. / Lounas ystävien kanssa.

Yritin ahertaa aikataulujen puitteessa salilla mahdollisimman paljon toukokuussa, koska kesäkuun tauko salilla käymiseen oli tiedossa. / Ihanat Englannin kuningasperheen häät! / Pitäähän hyvien säiden aikana tehdä opiskelut ulkona. / 2018 ensimmäinen aerobinen ulkona tuli myös tehtyä!

Mansikat ja töitä. Perus minä, haha! / Innostuttiin lähteä yöllä kauppaan hakemaan Rikulle pyörän kuntoon laittamista varten osia ja samalta reissulta tuli myös napattua mustaa maalia. Maalasin sitten meidän parvekkeen kalusteet sekä keittiöstä muutamat puulatikot mustaksi! Pakko sanoa, että pienikin määrä maalia tekee kodista yhtenäisemmän näköisen pienellä vaivalla. / En kyllä kestä kuinka mukavaa on nauttia päivistä myös ulkona! / Koulutehtävät ja aamupalat on kyllä näköjään ollut kantavana teemana toukokuussa, haha!

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

4 thoughts on “PUHELIMESTA TOUKOKUU”

  1. Kyllä oot lapsenlapseni saanut kaiken laista aikaan ,ihanaa kesän jatkoa sinulle ja Rikulle.t:niemenrannan mummeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *