FASHION LIFESTYLE

KIIREISEN PÄIVÄN ASU

Hei!

Nämä asu kuvat nappasin maanantaina kotiin päästyäni aika kiireisen päivän jälkeen, joten näistä tuli nyt kiireisen päivän asu kuvat. Haha! Maanantaina oli ohjelmassa kirjastolla käynti, esseen kirjoittamista, lounas iskän kanssa, kynsien geelivahvistus sekä illalla vielä verkkoluento ja salilla käynti. Kiirettä siis piti! Tällä viikolla on vielä to do-listaa jäljellä, jonka ajattelin saada tyhjennettyä ennen kun maanantaina lähtee lento New Yorkkiin.


Paita – Gina Tricot

Housut – Zara

Kengät – Vagabond

Laukku – Zara

Silmälasit – Saint Laurent / Synsam


//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “KIIREISEN PÄIVÄN ASU”

    1. Eikä! Ihanaa, että tykästyit myös. Oon itse käyttänyt tuota monesti juuri tuon erilaisen leikkauksen takia. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *