FASHION LIFESTYLE

ASU MERENRANNALLA

Hei!

Asu merenrannalla – tällaisiä kuvaus mahdollisuuksia ei ollut Tampereella asuessa! Olimme eilen iltapäivän & illan kuvaamassa pikkusiskolleni ylioppilaskuvia. Kävimme ottamassa kuvia merenrannalla ja innostuin ottamaan myös asukuvat kun maisema ja asu menivät kivasti yhteen.

Ainakin omasta mielestäni ylioppilaskuvista tuli onnistuneita, joten toivotaan myös pikkusiskoni niistä pitävän!

Löysimme kuvaamisen ohessa myös todella kivalta näyttämän pienen kesäterassikahvilan (en tiedä parempaa nimeä sille haha) minkä olemassa olosta en edes tiennyt. Kahvila sijaitsi keskellä Herttoniemenrannan venelaituri aluetta. Emme kerenneet jäämään istuskelemaan sinne mutta varmasti olisi mukavaa mennä kesäilloista nauttimaan sinne joskus!

Kuvissa näkyvä neule on vaatekaappini uusia lisäyksiä ja mietin jo talvella sen hankkimista. Tykkään kääriytyä neuleisiin erityisesti viileinä päivinä ja näin kesäiltoihin tuo on aivan loistava! Aina se takin mukana raahaminen ei tunnu siltä parhaimmalta valinnalta. Neule tuo asuun hieman jotain muuta ja piristää kivasti, jos ei muita niin ainakin itseäni!

Aurinkoista viikonloppua!


Neule – NaKd

T-paita – Zara

Housut – Zara

Kengät – Vagabond


//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “ASU MERENRANNALLA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *