FASHION LIFESTYLE

ON MY WANTED LIST – SPRING 2018

Hei!

Ollaan päästy nauttimaan jo useampana päivänä hieman lämpimmistä ilmoista. Ihan kesävaatteita ei kuitenkaan ole vielä mahdollista käyttää. Olen taas selaillut nettikauppojen tarjontaa ja halusinkin jakaa sitä myös täällä blogin puolella. Osa näistä onkin päätynyt jo ostoskorin puolelle!

Tein viimeksi talvella On My Wanted List – Winter 2018 postauksen ja silloin postaus näytti hieman erilaiselta. Tykkään ihan mielettömästi lukea muiden bloggaajien blogeista vastaavia postauksia, joten ajattelin että miks en jakaisi myös teille näitä omia löytöjäni kevät asuihin hieman erilaisella tavalla. Eihän tämä mitenkään kummallista ole mutta ainakin itselleni selkeämpi!

Pahoittelut, joidenkin kuvien huonosta laadusta!

   

Ensimmäisenä olisi löytöjäni Na-Kd:n nettikaupasta. Me kaikki varmasti tiedetään se, että Suomessa on myös keväällä ja kesällä kylmiä päiviä. Niitä saattaa olla meillä helposti jopa ennemmän kuin lämpimiä! Siksi varmasti päädyin myös kiinnittämään silmäni näihin hieman lämpimämpiin vaatteisiin. Plussaa näissä on se, että päälle ei tarvitse onneks vetää takkia vaan näillä pärjää jo itsessään!


Bleseri & Housut / Sininen neule / Harmaa neuletakki


 

Zaran valikoimasta päädyn kerta toisensa perään tekemään aina vain lisää & lisää löytöjä. Vuosi toisensa jälkeen kesän lemppari väri sininen ei petä tälläkään kertaan. Yksinkertaiset yläosat & yhteensopivat setit vievät sydämeni.


Paita / Toppi / BleiseriHousut


Vielä Tampereella asuessani shoppailin Gina Tricotissa usein, koska valikoima vaatekaupoissa ei ollut kovin laaja. Tänä keväänä olen löytänyt Gina Tricotin aivan uudelleen & muun muassa nämä kaikki kolme ihanuutta saivat minut innostumaan!


Paita / Vihreä bleiseri / Harmaa bleiseri


//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “ON MY WANTED LIST – SPRING 2018”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *