LIFESTYLE

PUHELIMESTA HUHTIKUU 2018

Hei!

Huhtikuu on vaihtunut toukokuuksi. Huhtikuussa tuli taas napattua todella paljon kuvia ruoasta, haha! Huhtikuu meni pitkälti koulun ja deadlinejen parissa. Onneksi nyt toukokuussa helpottuu kun kesä alkaa lähenemään. Otin kesälle kesäopintoja mutta uskon silti aikaa löytyvän myös lomailuun, auringolle sekä rauhoittumiseen.

Olin huhtikuussa kipeänä viiden päivän ajan ja se tuntui todella pitkälti ajalta kun olin viimeksi ollut kipeänä useampi vuosi sitten. Uhmasin terveyttäni käymällä salilla ja ulkona, joten pitää yrittää kyllä nyt jos tulen hieman kipeäksi olla rauhassa vain kotona sekä levätä.

Riku teki todella herkullista kookos-kana-curry keittoa meille. / Kana-avokado burgereita, nam! / Käytiin Tarun kanssa testaamassa Deliberi K7. Syötiin myöhäinen aamiainen ja ainakin kuvassa näkyvä setti oli herkullinen. Paikka on todella kaunis ja miellytti omaa silmääni heti! / Meidän lähikauppaan tuli maalis-huhtikuun vaihteessa kesäruokia, joten innostuttiin myös kokkailemaan näitä. Ja vielä useampaan kertaan huhtikuussa!

Olen yrittänyt innostua monipuolisemmin erilaisista ruuista mutta vielä on matkaa haha. Tehtiin salaattia johon laitettiin hirvenlihaa. Suosittelen testaamaan, koska oli herkullista! / Pieni herkuttelu on myös välillä sallittua… haha! / Herkuttelu jatkuu huhtikuussa myös pizzan muodossa. Vaikka olen päässyt parempaan rutiiniin salilla käynnin kanssa on pakko myöntää, että tulee välillä myös herkuteltua näin. / Riku teki meille arrabiata pastan, jota en ollut ennen maistanut. Suosittelen kokeilemaan tätä tomaattista pastaa!

Mua oikein naurattaa tätä postausta kirjoittaessa, koska näitä ruokakuvia tuli todella paljon. No mutta ehkä te saatte inspiraatiota tästä. Teen harvoin munakasta mutta se on todella helppoa sekä täyttävää. / Kinkku-juusto toasteja sohvalta sarjaa katsoen. / Kana-avokado hampurilaisia valmistellessa. / Saatiin huhtikuussa saunavuoro toimintaan ja ai, että kuinka viikottainen sauna tekee hyvää.

Kesäisemmät ilmat tulivat sekä kevät takit. Ihanaa, että ei enään tarvitse joka päivä kulkea paksuissa takeissa. / Stockmannin ihana Stockwomann-kampanja. / Kävimme Tarun kanssa kuvailemassa Tuomiokirkolla ja oli todella ihanaa ottaa pitkästä aikaa ulkona ajan kanssa kuvia. Onneksi tulee kevät ja kesä niin ulkona oleminen innostaa entistä enemmän! / Kasvonaamiot kyllä rentouttavat paljon!

Hullut Päivät, joten oli aika myös olla töissä Stockmannilla hetkellisesti! / Tuli myös tehtyä töitä niin paljon kuin jaksoi sekä kerkesi. Saan motivaatiota kyllä todella paljon kun saan nähdä omien juttujen tulokset sekä onnistumisen. / Koulutehtäviä. Nämä etäsijainnit koulusta kyllä innostavat tekemään hieman ahkerammin! / Pilvien takaa paistaa aurinko jo ja Helsinki on kuvaamisen arvoinen kun pilvisyys sekä harmaus ei peitä taivasta. Ihanaa!

 

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *