LIFESTYLE

5 SARJA SUOSITUSTA

 

Hei!

Olen tykännyt aina kuulla ja lukea suosituksia erilaisista sarjoista, joten ajattelin että miksi en itsekkin kirjottaisi postausta aiheesta. Tykkään nauttia vapaa-ajasta salilla, matkustaen, viettäen aikaa ystävien kanssa ja kokkailen sekä syöden erilaisia ruokia mutta välillä on niitä päiviä kun haluan vain kietoutua peiton alle ja katsoa elokuvan tai jotakin sarjaa.

Meillä on käytössä Netflix, Viaplay, HBO Nordic & Ruutu +, joten valinnan varaa sarjoista sekä elokuvista löytyy TV:n lisäksi. Olen ehkä hieman kummallinen mutta tykkään katsoa myös toisistaan täysin poikkeavia sarjoja. Saatan katsoa draama sarjan yhdeltä istumalta kun jään koukkuun mutta yhteisten ruokailujen seurana saatamme katsoa komediaa tai etsivä, agentti, rikollisista kertovia sarjoja. Dokumentit kelpaavat myös!

Elementary on Netflixistä löytyvä sarja, jossa Sherlock Holmes seikkailee nykypäivän New Yorkissa. Sarjassa Holmesin parina nähdään nainen, joka on valloittanut mun sydämen tyylillään.

Blacklist on rikosdraamasarja, joka löytyy ainakin Netflixistä ja Viaplaysta. Sarja kertoo FBI-agentin ja rikollisen yhteistyöstä kun he koittavat saada mustan listan rikollisia kiinni. Sarja kertoo mukavasti rikollis casejen lisäksi myös henkilöhahmojen tarinaa, joka saa ainakin minut koukuttumaan suuresti!

The Good Wife sarja löytyy ainakin Viaplaysta ja se kertoo naisesta, jonka puoliso joutuu vankilaan ja tämän seurauksena hän palaa vanhaan työhönsä juridiikan pariin. Oli myös mielenkiintoista katsoa läpi sarja, jossa päähenkilön roolissa oli nainen. Koukutuin sarjaan pahasti!

Silicon Valley on komediasarja, joka kertoo porukasta, jotka perustavat Piilaksossa start up – yrityksen. Sarjassa on tosi nokkelasti käytetty Piilakson isojen yritysten piirteitä sekä nostohahmoja lisäämään humoristisuutta. Suosittelen, jos start up – maailma sekö komedia kiinnostavat. Sarja pyörii HBO:ssa.

Scandal on poliittinen draamasarja, jonka on luonut Shonda Rhimes. Greyn Anatomian (joka on myös yksi vahva suositus, jos et ole vielä katsonut) suurena fanina aloitin sarjan katsomisen hänen takiaan. Innostuin sarjasta ihan täysin. Sarja kertoo entisen Valkoisen talon viestintäpäällikön uudesta kriisinhallintayrityksestä ja siitä kuinka hänen elämänsä yhdistyy vieläkin vahvasti Valkoisen talon asioihin.

Toivottavasti näistä, jokin oli uusi tuttavuus!

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

 

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “5 SARJA SUOSITUSTA”

  1. Elementary on aivan mahtava! Binge watchannu sitä nyt jo vaikka kuinka kauan.
    Tosi kiva tämmönen postaus muuten, koska aina mietin, että mitä sitä kattois seuraavaks :’)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *