FASHION LIFESTYLE

OUTFIT INSPIRATION SPRING 2018

Kuvat – Pinterest

Hei!

Kevät kuukausia elellään parhaillaan vaikka satunnaiset lumisateet eivät sitä ehkä kerrokkaan. Kirjoitin talven asu inspiraatiosta postauksen tammikuussa ja ajattelin nyt jakaa myös keväisiä suosikkeja. Tammikuun postauksesta saattaa löytää myös hyviä vinkkejä kylmempiä päiviä varten.

Kevät kuukausien myötä myös into käyttää keväisempiä asuja on kasvanut entisestään. Eikö olisikin mukavaa, että voisi paleltumatta kulkea nilkat paljaana ja toppatakin voisi hyvillä mielin haudata kaapin perälle? Ensi viikolla lämpötilojen pitäisi olla jo melkein 10 asteessa, joten ainakin minä olen innoissani.

Huomasin kevään asu inspiraatiota etsiessä silmääni pistävän erityisesti nuo asut, joissa ala ja yläosa on yhtä settiä tai samaa väriä. Viime keväänä tuskin olisin sellaista edes pukenut mutta nyt olen jotenkin aivan innoissani niistä!

Yksinkertaiset värit ja sävyt ovat myös nyt keväällä vahvasti mieleeni. Tunnen itseni jollain tavalla kotoisaksi kun puen mustaa, valkoista, harmaata tai vaaleita sävyjä.

Tuo Janni Delerin sininen asukokonaisuus yllättävänä poikkeuksena sai minut innostumaan. Ehkä saatan halia vaatekaappiini jotakin vastaavaa.

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.Tämän postauksen kuvat olen napannut Pinterest tauluistani. Pinterestissä pääset seuraamaan mua täältä.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “OUTFIT INSPIRATION SPRING 2018”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *