LIFESTYLE

PUHELIMESTA MAALISKUU 2018

Hei & aurinkoista pääsiäistä!

Pääsiäinen on huomenna ohi ja tiistaina aika taas palata takaisin arkeen. Pääsiäisen mukana myös maaliskuu vaihtui huhtikuuhun, joten katsotaan mitä puhelimeeni tallentui maaliskuun aikana. Maaliskuu oli pitkälti koulua ja töitä täynnä kun olen nyt keväällä tehnyt opintojen ohessa myös työharjoittelua.

Muutaman kerran tuli kuitenkin lähdettyä ulos ja nautittua läheisten seurasta. Kotiuduttiin juuri Tampereelta, jossa olimme viettämässä pääsiäisviikonlopun.

Ensimmäiset kaksi kuvaa on napattu heti maaliskuun ensimmäiseltä viikonlopulta kun olimme Helsinki Drink Festivaaleilla. HDF oli Vanhalla Ylioppilastalolla ja viihdyimme tapahtumassa jopa 5 tuntia! Illan lopussa osallistuimme vielä Hendrick’s Gin workshoppiin. / Viikonloput alkavat aina mukavasti kun jaksetaan yhdessä kokkailla aamupalaa. Tulee katsottua yhdessä, jotain ohjelmaa & syötyä hyvin. Tällä hetkellä meillä on Silicon Valley yhteisenä katsottavana, suosittelen jos start-up maailma & komedia kolahtaa! / Maaliskuun aikana aloin löytämään hyvin rytmin salilla käymiseen ja nyt tuntuu, että tuo itse kehittämäni harjoittelu aikataulu saattaa jopa tuottaa tulosta.

Musta tuntuu, etten pärjäisi ilman listojani töissä! On todella tyypillistä, että kasaan itselleni listan asioita tehtäväksi ja jos en heti niitä kirjoita ylös saatan muistaa asian vasta parin viikon kuluttua uudelleen. Tein tämän lista pohjan itse ja sen kanssa työskentely on kyllä tuottanut tulostakin. / Munakasta rucolalla & kirsikkatomaateilla. / Päätettiin yhtenä aamuna tehdä pannukakkuja kun ne olivat päässeet ihan unohtumaan meiltä. / Salilla taas!

Mozzarella, avokado & lihapulla salaatti. / Rennot lauantai aamut ovat kyllä parhaita. / Oli se kerran pakko erehtyä Pizza Hutin pizzaan… / Selfietä töiden lomasta.

Olen hurahtanut nyt ihan täysin keväällä kuntopyörään kun reenailen aerobista. / Pesto, kirsikkatomaatti & rucola pasta. / Alarivin kuvat on napattu toissa viikonlopulta kun olimme ravintola Salutorgetissa yksillä pikkusiskoni syntymäpäivien kunniaksi.

Salilla. / Aurinkokin alkoi paistamaan maaliskuussa! / Myöhäisiltojen koulutehtävät. Voisin alkaa enemmän puuhailemaan niitä hieman aiemmin… / Popcornit & leffa!

Tämän viimeisein kuvakollaasin kuvat on kaikki napattu tänä viikonloppuna Tampereelta kun vietimme siellä pääsiäistä. Tuli taas kierrettyä sukulaisten luona syömässä ja nauttimasta heidän seurasta. Viimeisessä kuvassa oli todella herkullista mango-passion kakkua!

Palaillaan pian keväisten postausten merkeissä, jos huominen lumimyräkkä ei yllätä!

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *