LIFESTYLE TRAVEL

LENNOT VARATTU – NEW YORK

Hei!

Muutama viikko takaperin varattiin lennot New York:iin. Koko reissun suunnittelu tapahtui 24h sisällä aina ideasta lentojen varaamiseen asti! Saatiin pari viikkoa sitten taaksepäin sunnuntaina puhelu, että halutaanko lähteä matkalle mukaan.  Nopeasti sitten soitettiin pikkusiskolleni haluaisiko hänkin lähteä. Nukuttiin yön yli ja seuraavana iltana olinkin jo varaamassa meille lentoja.

Postauksen kuvat on napattu New York:sta 2016 elokuussa, jolloin olimme siellä 10 päivän ajan. Silloin kävimme myös Washingtonissa mutta ainakaan vielä emme ole suunnitelleet muita kaupunkeja matkamme ajaksi.

Lennot on varattu kesäkuun alkuun ja olemme matkalla kaiken kaikkiaan lennot mukaan lukien 15 päivää. Pikkusiskoni on ainut joka ei reissuun lähtijöistä ole ennen New York:ssa käynyt, joten todennäköisesti tulemme käymään hänen toiveidensa mukaan myös tunnetuimmilla nähtävyyksillä ja must see paikoilla. Blogien, Pinterestin ja Instagramin kautta olen bongannut muutamia paikkoja, joissa emme käyneet 2016 elokuussa joten uskon niiden ainakin päätyvän to do – listalle.

Emme ole kauhean suunnittelija matkailijoita ja tykätään mennä ennemmin sen mukaan mitä juuri silloin tekee mieli tehdä, joten on hyvin todennäköistä, että tämäkin matka tulee samoilla fiiliksillä kulkemaan. Mennään sinne mihin juuri sillä hetkellä huvittaa mennä! Näin tulee myös nautittua itse lomasta kun kaikkia ei ole suunniteltu minuutilleen valmiiksi.

Pakko kyllä sanoa, että olen jo innoissani!

//

emilia

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

4 thoughts on “LENNOT VARATTU – NEW YORK”

    1. Oon kyllä innoissani haha! Hauskaa kuinka matkakuume kasvaa vaan entisestään aina kun matkustaa. Kuvien perusteella teillä ainakin oli ihanaa Pariisissa. x)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *