LIFESTYLE

PUHELIMESTA HELMIKUU 2018

Heippa!

Ollaan jo reilu viikko eletty maaliskuuta mutta super kiireisen kalenterin takia myös postausten julkaisutahti on hieman päässyt kärsimään. Nyt kuitenkin vielä hetkeksi helmikuun pariin. Helmikuussa tuli tehtyä reippaalla kädellä töitä sekä koulua mutta kerettiin myös käymään Tallinnassa ja Tampereella.

Tyttöjen ilta naposteltavien sekä leffan parissa tekee aina hyvää! / Nopea kuva työnteon välissä. / Talvipuutarha, josta kirjoitin täällä ja täällä. / Riku & Jekku <3

En tiedä miksi mutta lähestulkoon jokaisella Tallinnan reissulla eksytään aina Vapianoon. Jännä, koska ei Helsingissä siellä käydä niinkään usein. Pesto pastaan kuitenkin vahva suositus! / Satunnaisesti Tampereella käydessä tulee aina nautittua pakollisesta ulkoilusta mitä koiran kanssa tulee tehtyä. Emme kyllä voisi tähän elämänrytmiin Helsingissä koiraa hankkia. / Nopeat meikkaukset aamulla ja uuteen päivään. / Ne aamut kun keritään ottamaan hetki ja tehdä aamiaista.

Olen ottanut nyt keväälle tavoitteen lisätä liikuntaa, jotta jaksaisin paremmin. Tähän mennessä ainakin ollaan melkein tavoitteissa! / Vaikka meillä onkin espressokeitin tulee sitä harvoin käytettyä. Silloin kun käytetään se on kyllä aina yhtä ihanaa! / Täydellä laukulla mennään melkeinpä päivästä toiseen. / Sain R-kioskilta todella söpön PR-paketin helmikuussa heidän uusista vegaanisista tuotteistaan. Lemppari ehdottomasti tuo mustikka-inkivääri mehu, joka hieman kuvan alareunassa pilkahtaa.

Salilla käynti jatkuu! / Fish & Chips toimii freesin salaatin kanssa. Suositus Findusin kullanrapeisiin kalafileisiin! / Ihana rentouttava viikonloppu mummin synttäreiden kunniaksi Tallinnassa. / Meksikolainen ruoka ei petä!

Tuli syötyä Fish & Chips myös ulkona. Innostuin siitä kovin helmikuussa! / Ystävänpäivän leffa. / <3 / Ei Tampereella käyntiä ilman La Fiestaa.

Meksikolaista. Taas. / Vähän herkummat aamupalat viikonloppuna. / Töitä, töitä & töitä. / Sali. Tälläistä tämä arki on, haha!

Sain NJIE:n PR-paketin, jossa oli todella herkullisia makuja heidän ProPud-vanukkaistaan. Suosittelen laittamaan testiin! Toimii niin pelkiltään kuin esimerkiksi smoothie bowlissa. / Selfie töiden keskeltä. / Oli ehkä aikakin käydä katsomassa hieman lätkää näin talven kunniaksi. / Taloustietoa…

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

4 thoughts on “PUHELIMESTA HELMIKUU 2018”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *