LIFESTYLE

MILTÄ TALVIPUUTARHASSA NÄYTTI?

Hei!

Olen asunut nyt reilun 1.5 vuotta Helsingissä ja olin pitkään halunnut mennä käymään Helsingin kaupungin ylläpitämässä Talvipuutarhassa. Vihdoin viikonloppuna sain aikaseksi lähdettyä sinne Tarun kanssa. Jaoin edelliseven postaukseen asun, joka minulla oli päällä Talvipuutarhassa. Lue edellinen postausta tästä.

Napsin puhelimella muutamia kuvia Talvipuutarhan sisältä. Paikka on aivan uskomattoman kaunis! Lauantaina sattui olemaan vielä aurinkoinen sää, joka teki paikasta entistä kauniimman näköisen. Tai ainakin näin uskon, haha.

Talvipuutarha sijaitsee Töölönlahden pohjoispuolella ja on kaikille ilmaiseksi avoin kasvihuone. Suosittelen ehdottomasti vierailua täällä, jos satut olemaan Helsingissä.

 

PS. Päivitän Instagramia ahkeraan, joten jos olet kiinnostunut täältä pääset seuraamaan mua myös Instagramissa.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *