FASHION LIFESTYLE

YLIOPPILASKUVAT

Hei!

Pikkusiskoni valmistuu ylioppilaaksi nyt keväällä 2018 ja se sai minut muistelemaan omia ylioppilasjuhliani. Viime viikolla tuli niin somesta kuin pikkusiskolta kuultua niin penkkari, abiristeily kuin kirjoitus stressistä juttuja. Outoa ajatella, että pikkusiskoni valmistuu ylioppilaaksi jo nyt! Vastahan hän meni lukioon, haha!

Valmistuin itse ylioppilaaksi keväällä 2015. Lukio oli todella ihanaa aikaa. Tuli hengailtua juuri niiden lähimpien ystävien kanssa yömyöhään, yhdessä luettua sekä touhuttua myös Suomen Lukiolaisten Liiton parissa. Lukioon mahtui monet bileet kuin itkut, naurutkin ja stressit.

Jos olet itse abi tai abivuosi on edessä päin niin muistakaa nauttia niistä viimeisistäkin hetkistä! Valmistumisen jälkeen jokainen lähtee hieman omille poluilleen, joten yhteisestä ajasta nauttiminen on tärkeää. Stressattua tulee myös lukion jälkeen, joten hauskaa saa olla myös lukemisen ohessa!

Kuvat – Jenny Ansah

Omat ylioppilaskuvani nappasi ihana Jenny. Päädyttiin poikaystäväni ottamaan yhdessä kuvat. Kerta kun laitettiin itsemme hyvin niin miksi ei oltaisiin otettu myös meistä kuvia yhdessä.

Koitin etsiä kunnollisia kuvia juhlistani postauksen mukaan mutta eihän niitä paljoa ollut. Suurin osa kuvistani oli ystävistäni muutamaa selfietä lukuunottamatta. Näissä kuvissa ei koko asuni näy mutta minulla oli päällä ihana vihreä laukku sekä beiget korot. Haaveilin alunperin ostavani Hugo Bossin mekon mutta loppujen lopuksi päädyin hieman halvempaan mutta silti kauniiseen kokonaisuuteen.

 

Mitä puin päälleni valmistujaispäivänä?

Mekko – Stockmann

Laukku – Ted Baker

Kengät – Zara

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “YLIOPPILASKUVAT”

  1. Oi että tuli omaa lukioaikaa ja etenkin valmistujaisia ikävä. Upeita kuvia sinusta. Sain tästä inspiraatiota jakaa omiakin ylioppilaskuvia jossain vaiheessa muistelun merkeissä. Minun kuvani tosin otettiin viimevuonna, joten maisemat eivät olleet aivan yhtä kesäiset kuin sinulla, hehe.

    Ihanaa kevättä!

    1. Lukioaikojen muistelu virkistää! Tässä iässä vielä elämä muuttuu koko ajan kovaa tahtia, että muistelu ei tee yhtään huonoa. Kiitos paljon! 🙂 Ihanaa kevättä myös sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *