LIFESTYLE TRAVEL

VIIKONLOPPU TALLINNASSA

Hei!

Näin super kiireisen viikon keskellä on hyvä ottaa hetki ja palata viikonlopun pariin. Oltiin viettämässä Tallinnassa mummin 75 – vuotis syntymäpäiviä. Lähdettiin reissuun lauantai aamulla ja palattiin sunnuntaina illalla. Viikonloppu meni pitkälti rentoutuneissa fiiliksissä, jotka varmasti välittyy myös kuvista.

Merellä oli todella ihanat maisemat kun meri vaan jatkui ja jään pinta oli leikkautunut kauniisti. // Laitoin testiin pikkuveljeni kanssa Viru – keskuksen jugurtti jäätelön. Toimii ainakin marjoilla! // Syötiin ensimmäisenä päivänä todella herkullisessa Argentiinalaisessa ravintolassa. Vahva suositus! // Pyyhkeessä & tohveleissa tuli hengailtua paljon.

<3 // Yövyimme Nordic Hotel Forumissa aivan Viru – keskusta vastapäätä. Emme olleet käyneet uimassa Rikun kanssa todella pitkään aikaan, joten otimme ilon irti molempina päivinä tästä mahdollisuudesta. // Sunnuntai aamuna veimme mummin pedikyyriin.Itse otin manikyyrin ja geelilakkauksen. Paikkana toimi Sinine Salong, jossa oli todella rentouttava tunnelma.

Sunnuntaina tehtiin nopea shoppailu kierros. Ihastuin tähän poolo + takki yhdistelmään. // Nopea aamupala ennen manikyyria. // Sunnuntain helppo lounastauko Vapianossa. // Uinti oli kyllä piristävää.

 

Hyvää viikon jatkoa!

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

4 thoughts on “VIIKONLOPPU TALLINNASSA”

  1. Rento fiilis ihan ehdottomasti välittyy kuvista, itellä on suunnitelmissa mennä poikaystävän kaa kylpylään kuun lopussa ja tää sai mut siitä viel innostuneemmaks! Ihania kuvia ja tää sun blogin ulkoasu on tosi kiva (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *