FASHION LIFESTYLE

PAKKAS PÄIVÄN ASU

 

 

 

Heippa ja hyvää sunnuntaita!

Heräsin aamulla auringonpaisteeseen mikä kieltämättä nosti hymyn huulille. Aurinko ja kirkas ilma innoittivat mut lähteä kuvaamaan ulos nämä asu kuvat. Kameran muistikortti oli jäänyt toimistolle, joten tällä kertaa kuvat oli napattava puhelimella. Viime päivinä on ollut niin kirpeä pakkanen, että se on ottanut oikein kasvoihin ulkona kävellessä. Ihana kuitenkin saada myös Helsinkiin talvi. Tänään ohjelmassa vielä ensi viikon tehtävien valmistelua, jotta maanantain lähtisi hyvin käyntiin eikä tarvisi kaikista tehtävistä stressata! Parempi jakaa tehtäviä pitkin viikkoa kuin yrittää yhtenä iltana hakata kaikkia läpi. Jos aika riittää voisi käydä vielä salilla.

Asu:

Takki – Zara

Paita – Zara

Housut – Zara

Kengät – Timberland

Sormikkaat – Tokmanni

Silmälasit – Saint Laurent

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “PAKKAS PÄIVÄN ASU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *