LIFESTYLE

PUHELIMESTA TAMMIKUU 2018

Heippa!

Tammikuu, vuoden ensimmäinen kuukausi, on nyt takana. On siis aika jakaa puhelimella napatut kuvat. Onnistuin taas tässä kuussa kuvaaman paljon ruokaa, heh. Täytyy ottaa helmikuun tavoitteeksi kuvata välillä hieman jotain muutakin. Tammikuu piti sisällään ruokaa, reissun Itä-Suomeen ja paljon töitä sekä koulua. Käy kurkkaamassa joulukuun puhelimesta kuvat!

Tammikuun alussa tuli vietettyä viikonloppu Vuoriniemellä lumisissa maisemissa. / Oltiin yksi lauantai töissä, joten pizzat olivat paikallaan lounastauolla. / Käytiin Hakaniemen lasihallissa avajaispäivänä. En ollut käynyt vanhassa hallissa ikinä mutta väliaikainen näytti kyllä hyvältä! Jos asuttaisiin lähempänä käytäisiin varmasti useasti ostoksilla. / Ostin Lauren Conradin ihanan Celebrate kirjan. Ostin kirjan alunperin, koska mulla on muutkin Laurenin kirjoittamat kirjat mutta kirjan lukiessani huomasin kuinka siitä on apua myös opintoihini!

Tamperelaisia kun ollaan olihan meidän pakko siipiä syödä. Siivet on ehkä epäterveellisintä mättöä mutta hyviä ne ovat silti! Kylkeen oli tehtävät klassiset ranskalaiset ja mozzarellatikut. / Tammikuu piti sisällään paljon työpäiviä. Kuva nappastu koulutukselta. / Pitkillä ajomatkoilla, jopa tukkirekoista jaksaa innostua ja napata kuvan.  / Innostuin sitruuna vedestä tammikuussa.

Kun jaksaa panostaa aamupalaan niin tuntuu, että päiväkin lähtee paremmin käyntiin. / Olen pyrkinyt lisäämään hieman salilla käyntiä, ettei tulisi vaan pitkien päivien jälkeen lösähdettyä suoraan sänkyyn. / Töitä, töitä & töitä. / Tehtiin possua ehkä ensimmäistä kertaa meidän muutettua Helsinkiin. Possuun saatiin inspiraatio SORTEDfoodilta, kurkkaa resepti. Oli kyllä hyvää!

Sara Ollilalla oli Snapchatissaan herkullinen 5 minuutin juustokakku resepti, joten päätin laittaa sen myös itse testaukseen! Onnistuin saamaan niistä todella makeita, joten ensi kerralla hieman vähemmän sokeria. Heh. / Presidentinvaalit ja pakollinen äänestys reissu. Muistithan käydä? / Tehdään koulussa liiketoiminnan kurssilla analyysit valitsemastamme yrityksestä, jonka toimitiloista tämä kuva on napattu. / Uudella vuoalla tuli kokeiltua niin suklaamuffinsseja kuin paahtoleipä/kananmuna/pekoni yhdistelmää.

 

PS. Päivittelin näitä mm. näitä kuvia mun Instagramiin pitkin kuukautta.

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “PUHELIMESTA TAMMIKUU 2018”

  1. Sun blogi näyttää aivan ihanalta! Pitääkin paremmalla ajalla lukea muutama postaus vielä lisää 🙂

    Ladyymode.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *