LIFESTYLE

JO & JUDY THE BLACK AND WHITE DAILY PLANNER

Hei,

kirjoittelin viime vuonna postauksen 2017 vuoden kalenteristani. Postaus saavutti suuden suosion, joten päädyin kirjoittelemaan nyt saman postauksen tämän vuoden kalenteristani!

Tänäkin vuonna päädyin hankkimaan kalenterini Jo & Judy:lta. Viime vuonna heidän kalenteri toimi minulla todella hyvin. Olen ihastellut heidän nettisivuillaan kaikkia muitakin tuotteita. Pidän siitä, että minulla on asiat järjestyksessä ja tiedän mitä täytyy saada aikaiseksi.

Viime vuonna kalenterin koko, A4, osoittautui kuitenkin minulle hieman liian suureksi, joten päädyin tänä vuonna hieman pienempiään kalenteriin. Nyt tammikuun kalenteria käyttäneenä voin sanoa sen olevan todella hyvä! Pelkäsin hieman, että tuo päivittäinen merkintä tapa ei toimi kohdallani mutta yllättäen se kyllä toimii. Päivä kohtainen menojen seuraaminen myös vähentää itselläni asioista stressaamista kun koko viikon to do – lista ei tuijota minua joka ikinen päivä. Haha!

Kaiken kaikkiaan kellon ajat, päiväkohtaiset sivut, tyhjä tila sekä kaunis visuaalinen ulkoasu ovat ihania sekä toimiva kombo!

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *