FASHION LIFESTYLE

OUTFIT INSPIRATION WINTER 2018

Kuvat – Pinterest

Hei!

Kokosin asuja varten hieman inspiraatio kuvia, koska näin talvella tunnun pukeutuvan päivästä toiseen aivan samanlaisiin asuihin. Haha. Kaikki kollaasin kuvat olen tallentanut Pinterestiin. Tästä pääset profiiliini!

Neuleet ja pitkät villakangastakit ovat talven suosikkejani! Niiden kanssa pysyy lämpimänä ja oikeilla yhdistelmillä näyttää vielä hyvältä. Hankin tammikuun alussa uuden paksumman toppatakin mutta sen kanssa ei pääse luovuuden huipulle kuitenkaan. Heh!

Yksityiskohdilla tekee paljon ja huomasin, että kiinnitän silmiäni vahvasti niihin kuvia selaillessa. Täytyykin alkaa haastamaan itseäni hieman enemmän.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *