FASHION LIFESTYLE

ON MY WANTED LIST – WINTER 2018

Heippa!

Kirjoitin syksyllä On My Wanted List – Autumn 2017 postauksen ja nyt ajattelin tehdä talvi version samaisesta postauksesta. Näiden tekeminen on itselleni todella miellyttävää kun saan rauhassa pohtia sitä mitä oikeasti tarvitsen ja mistä taas haaveilen. Taidan jatkaa näiden tekemistä ympäri vuoden!

Tällä kertaa listasta tippui pois talvitakit ja kunnon talvikengät, koska kaapista löytyy jo hyvät sellaiset. Halusinkin tuoda tähän postaukseen hieman erilaista näkökulmaa mitä sitä täällä kylmyyden keskellä on tullut laitettua ostoslistalle.

 1. Hyvä hanskat ovat ehdoton! Olen pitkään mennyt ohuilla sormikkailla pitäen käsiä taskussa ja se ei kyllä oikein pidemmän päälle ole hyvä ratkaisu haha.
 2. Asusteista toisena nousi ehdottomasti pipo. Vaikka mun talvitakissa onkin iso huppu niin pipo tuo vähän väriä asuun mutta samalla lämmittää korvia. Ehdoton plussa pipossa on myös se, että ei tarvitse hupun alta kurkkia eteensä kun näkeekin jotain.
 3. Neuleet oli pakko tähän sisällyttää. En tiedä miten, mutta palelen aina talvella sisällä. Olen pyrkinyt haalimaan neuleita lisää kaappiini, koska valinnan varaa tarvitaan! Eihän sitä joka päivä samassa neuleessa voi mennä.
 4. Mustat farkut ovta kyllä must have. Mulla ei oo pitkään aikaan ollut reiättömiä mustia farkkuja nyt talven myötä olen alkanut kaipailemaan niitä. Niiden kanssa on helppo pukea mitä vaan ja eivät ole niin viileät ulkona loppujen lopuksi.
 5. Jumpsuit! Mulla on ollut hieman pohdintaa pienen juhlien suhteen, että mitäköhän ihmettä taas pukisin päälle. Multa löytyy tummansininen ja punainen pitkä jumpsuit. Musta klassinen olisi todella hyvä lisäys pelastamaan päiviä kun ei keksi mitä näihinkin juhliin sitä pukisi.
 6. Korolliset nilkkurit ostinkin itseasiassa eilen. Mulla oli olemassa vain ruskeat nilkkurit ja jotenkin kaipasin myös mustia. Nämä korolliset tuovat hieman ylellisyyttä asuun!
 7. Neuletakit ovat tosi hyvä vaihtoehto kun haluan pukea, jotakin muuta kuin pelkän neuleen. Neuletakki antaa myös vapautta laittaa alle jotain muuta, ehkä värillisiäkin vaatteita joskus. Heh. Tämä täytyy vielä hankkia!
 8. Mekot. Olen haalinut nyt talvella muutaman paksumman mekon vaatekaappiini ja ai, että kuinka kiva niillä on mennä talvellakin töihin ja kouluun. Ei mekot ole vain kesä juttuja!
 9. Hyvä pyjama on pakollinen rentoihin talvi iltoihin kun haluaa käpertyä päivän jälkeen lämmittelemään.
 10. Kynsilakat. Olen taas innostunut lakkaamaan kynsiä ja värivalikoima tarvitsisit ehkä juuri tälläistä piristystä.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “ON MY WANTED LIST – WINTER 2018”

 1. Mistä löysit mustat nilkkurit? Mulla olis haussa kans täydelliset mustat nilkkurit..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *