LIFESTYLE

VUODEN 2017 LUETUIMMAT POSTAUKSET

Hei!

Halusin koota viime vuoden luetuimmat postaukset näin muistelun merkeissä. On aina hyvä muistella mitä sitä tulikaan tehtyä vuoden aikana mutta sen rinnalla on kiinnostavaa nähdä mikä sisältö sai ihmiset klikkaamaan postausta. Tässä se nyt on, mun 10 luetuinta postausta vuodelta 2017!

Postauksen kuvat on otettu Valokarnevaaleilla 2017.

 

Luetuin postaukseni oli 20-vuotiaana markkinointijohtajaksi? , jossa kerroin työstäni Prologue Groupilla, 2 vuotta sitten perustetussa yrityksessä.

Uusi blogi ja uudet tuulet oli toiseksi luetuin postaukseni. Vuosi 2017 piti myös sisällään tämän emiliajoensuu.com sivun luomisen. Ennen tätä olin pitänyt blogia todella epäsäännöllisen säännöllisesti ja postailin kun huvitti. Olin pitkään haaveillut ihan omasta alustasta, jonka saan suunnitella itse ja mitä enemmän näen vaivaa sitä oman näköisempi siitä tulisi. Nyt täällä ollaan ja lähtö ei ole ihan heti mielessä!

Kolmanneksi luetuimman postauksen paikan sai JO & JUDY – CALENDAR / WORKBOOK DARK BLUE 2017. Minulla on käytössä myös tänä vuonna Jo & Judyn kalenteri, koska 2017 vuoden kalenterin osoittautui sen verran hyväksi!

Sijalle neljä pääsi postaukseni MOM’S WEDDING & OUTFIT. Kengät olivat vanhat mutta mekko ja laukku olivat häihin ostettu. Oli kyllä ihana päivä. <3

Viimeisin tässä listauksessa, mutta ei silti vähäisin oli postaus tältä syksyltä. Kirjoitin postauksen ENSIMMÄISET SILMÄLASIT. Tähän postaukseen tuli myös kirjoitettua hieman enemmän tekstiä kun avasin koko prosessia hieman enemmän.

 

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *