LIFESTYLE

PUHELIMESTA JOULUKUU

Heippa!

Mulla meni joulukuun loppu ja tammikuun ensimmäiset päivät todella nopeasti ohi mikä heijastui siihen, että joulukuun puhelin postaus myös venähti. Ei se mitään, koska tässä tulee kyseinen postaus!

Söin puuroa varmaan ensimmäisen kerran vuonna 2017. Lisukkeista ei ainakaan ollut pulaa! // Kynttilät paloivat melkein jokaisena iltana joulukuun ajan. // Toimistolla vietettiin monta päivää kun 2018 piti valmistella huolella. // Tein todella herkullista halloum salaattia!

Joulupuuro! // Mulla oli todella paljon ideoita miten paketoisin lahjat mutta loppujen lopuksi ajan puutteessa hain lahjapaperin ja nauhan meidän lähikaupasta. // Ihana Stockmannin jouluosasto. <3

Jouluruokia ei kyllä tänäkään jouluna kahta kertaa usempaa jaksanut, joten nopeasti palattiin muiden ruokien äärelle. // Keskuskadun joulukuuset <3 // Kampaaja aika vihdoin sitten heinäkuuun! // Tampere <3

Töitä riitti joulunkin jälkeen! // Käytiin Ainon kanssa testaamassa Naam! // Uusivuosi ja pari ystävää päätti joulukuun!

 

//

emilia

 

 

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “PUHELIMESTA JOULUKUU”

    1. Eikä! Kiitos ihanista sanoista! <3 Vaihdoin joulukuun alussa Iphone 7 plussan Ihphone X:n, joten sillä saattaa olla myös suuri vaikutus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *