FOOD LIFESTYLE

TESTISSÄ PASTA BOX ISO OMENA

 

Heippa!

Käytiin viime viikolla Isossa Omenassa joululahja ostoksilla. Shoppailun lomassa tuli luonnollisesti nälkä, joten päätettiin testa Ison Omenan ravintola valikoimaa. Innostuttiin siitä sikana ja päätettiin tulla uudelleen. Löytyy niin kauppoja, elokuvateatteri, ravintoloita kuin kahviloita.

Meille Iso Omena oli entuudestaan tuttu vain nopeiden käyntien pohjalta mutta nyt kun siellä oikeasti kierreltiin niin yllätyttiin positiivisesti. Iso Omena & Ainoa yhdistelmää tullaan kyllä ehdottomasti käyttämään enemmän aina kun meillä on auto. Turha keskustaan lähteä pyörimään kun Espooseen pääsee myös helposti vaikka Helsingissä asutaan!

Mitäs sitten itse Pasta Box? Käytiin samalla liikeidealla toimivassa pikaruokaravintolassa 2015 Barcelonassa ja innostuttiin heti kun nähtiin tämä. Oltiin jo pitkään kaivattu vastaavaa Suomeen! Ei yhtään tiedetä kauanko kyseinen pikaruokaravintola on ollut toiminnassa mutta nyt ensimmäistä kertaa törmättiin ja pakkohan se oli testata.

Tilaaminen oli helppoa ja pastat valmistuivat todella nopeasti. Annokset maksoivat 10-15€. Tuo M koko mihin tilattiin pastat oli kyllä super täyttävä ja pienempikin olisi riittänyt! Pastat olivat herkullisia! Riku tilasi bolognesen ja minä pesto pastan. Bolognesessa oltiin käytetty isoja lihan paloja mitkä tekivät annoksesta todella tuhdin ja ei niin helposti syötävän vaikka hyvältä maistuikin. Minun pestopasta oli kyllä herkullista.

Pikaruokaravintolaksi todella kiva ja sopivan hintainen!

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

1 thought on “TESTISSÄ PASTA BOX ISO OMENA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *