LIFESTYLE

PUHELIMESTA MARRASKUU

Heippa!

Mulla on ollut ihan super täyteläisiä viikkoja nyt viime aikoina, joten blogin sisällöntuotanto ei ole ollut niin runsasta. Onneksi kohta alkaa talviloma! Odotan jo super innoissani joulua mitä on tullut kotonakin hieman fiilisteltyä pipareiden, joulutorttujen ja joulu teemaisten elokuvien merkeissä.

Kiireiden myötä myös tämä marraskuun puhelimesta postaus on jäänyt ajallaan tekemättä. Ennen kun jatkan muulla sisällöllä niin halusin jakaa tämän tänne luettavaksi.

Pasta bolognese, joka on Rikun ehdoton lemppari! // Tämä taitaa olla mun yksi lemppari Snapchat filttereistä. Söpö! // Oltiin viettämässä iltaa kavereilla ja siellä oli tämä ihanan söpö koira meidän seurana. // Ihastelin, jopa ruokakauppa reissulla kaikkia joulukoristeita.

Joulukoristeet jatkuvat! // Viikonlopun hitaat aamut lämmittävät mieltä. // Katsoin Gossip Girlin uudelleen läpi ja ah kuinka ne samat jutut voivat lämmittää mieltä. Vieläkin tunteilin Blairin & Chuckin ylä – ja alamäkiä vaikka loppu olikin selvää! // Pizzalla Ainoassa kun pikkusisko & iskä olivat käymässä.

Marraskuuhun mahtui myös foodoraa! // Prologue Groupin puolesta lukiolaistiimin kanssa meni yksi marraskuun viikonlopuista kokonaan Ultrahackissa. // Ensimmäistä kertaa ihan kunnolla lunta! Nyt sitä ei tietenkään enään ole… // Naamakuva Tampere – Helsinki reissulta.

Mun synttärit mahtu marraskuuhun ja tuli syötyä synttärikakuksi ihanaa mutakakkua marjoilla. // Lasit ensimmäistä kertaa naamalla. Olihan tilanteesta pakko lähettää ystäville ja perheelle kuva! // Halloumsalaatti, joka on täällä blogissakin reseptin muodossa. // Tilattiin Tarun kanssa lounaaksi pizzat kouluun suuren himon viedessä vallan.

Glögeillä Tornissa poikien kanssa. // Tornin portaista piti ikuistaa kuva hissiä odotellessa. // Pizzaaa! Nam! // Synttärimutakakku part 2.

 

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *