FOOD LIFESTYLE

HALLOUM SALAATTI

 

Hei!

Olen kirjoitellut tänne aiemmin mansikkahalloum salaatista mikä on ihan super lemppari mansikkaisen kastikkeen kanssa. Tein kuitenkin viime viikolla halloum salaatin uudella twistillä, johon sain inspiraation Alexa Dagmarin videosta. Viikonloppuna tuli puhetta salaatista, joten innostuin jakamaan reseptin tänne!

Mitä tarvitset?

Salaatti

Kurkku

Tomaatti

Punasipuli

Avokado

Päärynä

Mansikoita (tai muita marjoja)

Halloum

+

oliviiöljy

balsamico

Aloitin pesemällä kaikki ainekset. Asettelin salaatin pohjalla ja pilkoin ainekset yksi kerrallaan salaatin päälle. Kun kaikki ainekset oli pilkottu ja aseteltu lautasella paistoin vielä halloumin pannulla. Vähän oliviiöljyä ja balsamicoa ja valmista!

Salaatti on nopea tehdä ja todella täyttävä! Suosittelen testaamaan.

//

emilia

 

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “HALLOUM SALAATTI”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *