LIFESTYLE

ENSIMMÄISET SILMÄLASIT

Hei!

Viimeisen kahden viikon aikana on tapahtunut hieman isompi hankinta. Eli silmälasit!

Lukion terveystarkastuksessa mua neuvottiin käymään tarkastuttamassa näkö kahden vuoden välein. Osittain siksi, että mun näkö oli heikentynyt koulu vuosien aikana mutta myös ihan vain siksi, että näkö on hyvä tarkastuttaa kahden vuoden välein. Mun välivuotena kun asuin vielä Tampereella kävin sitten tarkastuttamassa mun näön kun edellisestä kerrasta oli kulunut se noin kaksi vuotta. Sillon ei vielä laseille kuitenkaan todettu tarvetta vaikka näkö olikin heikentynyt.

Nyt kaksi vuotta edellisestä optikko käynnistä päätin mennä uudelleen, koska en nähnyt enää kuin ihan läheltä bussien numerot ja koulussa sekä töissä oli aivan turha luulo saada selvää seinälle heijastetuista Power Pointeista. Varasin ajan optikolle ja siitä se urakka sitten alkoikin. Tai no ei tätä kaksi viikkoista aikaa ihan urakaksi voi kutsua, koska pyrin hoitamaan asiat muutamalla käynnillä liikkeessä.

Ihan pienestä asti olin halunnut silmälasit, toki aikalailla muodin vuoksi. Heh. Äiti sanoi aina, etten mää niitä oikeasti vielä tarvitse sekä, että lasit eivät oikeasti ole kauhean pop hip ja cool sitten kun niitä oikeasti joutuu käyttämään. Tämän myönnän todeksi vasta nyt puoli toista päivää omia laseja käyttäneenä. Haha.

Edellä mainitusta syystä olin jo tutustunut malleihin ja miettinyt sitä millaisista laseista voisin tykätä. Suurimman avun sainkin kuitenkin optikolta Synsamilla, joka myös näöntarkastuksen kanssani teki. Pakko antaa kehut ystävällisestä palvelusta ja siitä kuinka hyvin mulle asioita selitettiin. Kannusta kyllä kaikki samassa tilanteessa olevia kysymään ja sovittamaan. Taisin itse sovittaa 10-15 lasit ennen kuin tiesin, että nämä ne juuri ovat vaikka erilaisia malleja olinkin pyöritellyt mielessä.

Tähän mennessä olen tykännyt lasien mallista kovasti enkä ole tullut katuman päälle! Pientä huimausta ja olo on välillä kuin olisi pienessä hiprakassa mutta ohjeiden mukaan laseihin pitäisi tottua 1-2 viikossa.

Olisi kiva kuulla, jos haluatte lukea jatko-osan postauksesta hieman myöhemmin kun olen elänyt lasien kanssa pidempään.

Nappasin alle muutamat kuvat silmälaseista, joista näkee vähän tarkemmin miltä ne näyttävät juuri mun kasvoilla!

 

Nämä ensimmäiset lasit ovat Saint Laurenin. Mulla on molemmissa laseissa samat vahvuudet, jotta näkisin kauas paremmin. Voisin kertoa arvoistakin mutta en niistä pidemmän päälle ymmärrä. Haha. Halusin valita, jotkut tällaiset hieman muodikkaat lasit, joissa on joku pieni juju. Tykkään itse ideasta omistaa kahdet lasit, jotta on mahdollisuus vaihteluun!

 

Nämä toiset lasit ovat Tom Fordin ja olivat mun ykkösvalinta. Halusin jotain klassista, jotka toimivat hyvin päivittäisessä käytössä. Ei siinä etteikö toisetkin lasit toimisi myös!

Toivottavasti pääsen pian palaamaan seuraavien postausten tiimoilta!

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

6 thoughts on “ENSIMMÄISET SILMÄLASIT”

  1. Noi molemmat lasit on tosi kivan näköiset! Omaan makuun iskee etenkin noi ekat, mutta molemmat sopii sulle loistavasti 🙂 Ja tsemppiä hiprakkaolon kans 😀 Toivotaan että totut niihin laseihin pian.

    1. Kiitos! Ihana kuulla, että lasit näyttävät kivalta! 🙂 Tsemppiä sulle tähän viikkoon! 🙂

  2. Hahaa, mäkin haen huomenna elämäni ekat lasit! Ja meinasin kans kirjoittaa blogiin aiheesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *