FASHION LIFESTYLE

ROOM SERVICE PLEASE…

 

Heippa!

Täytin 21 eilen torstaina ja kirjoittelen tätä postausta nyt perjantaina sängystä. Kiva viettää rauhallinen koti ilta kun viimeiset kaksi viikonloppua mennyt töissä ja parhaan ystävän synttäreillä Tampereella. Kiireisten kahden viikon takia en oo myöskään oikein kerennyt tekemään postauksia vaikka ideoita onkin. Pyrin kyllä saamaan blogille aikaa, vaikka tietokoneen ääressä istunkin niin on mukava tehdä vaihteeksi jotakin mikä on itselleni oikeasti mielekästä.

Sain kuvissa näkyvän aamutakin ihanalta Tarulta syntymäpäivälahjaksi. Aamutakki on aivan ihana laiskoihin päiviin sekä aamuihin kun ei jaksa vielä vaatteita pukea.

Hyvää viikonloppua!

Aamutakki – Bikbok

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *