LIFESTYLE

PUHELIMESTA ELO-SYYS -JA LOKAKUU

Hei!

Oon nyt pitkään napsinu kuvia ihan puhelimen kameralla pelkän Snapchatin käytön lisäksi, joten päätin vaihtaa Snapshots postaukset kuukausittaiseen puhelimesta kuva kollasiin. Nyt kuitenkin kuvia oli kertynyt paljon enkä ollut tehnyt kyseistä postausta kolmeen kuukauteen. Päätinkin koota nyt yhteen elo-syys -ja lokakuulta teille muutamia kuvia mun puhelimesta. Ruokakuvia on ainakin mahtunut syksyyn, jos ei muuta. Heh!

Avokadot on tullut suosikiksi ruokia tehdessä. // Vaikka nyt onkin lunta niin syksyinen Helsinki lämmitti mieltä. // Rakas <3 // Hissi kuva matkalla kouluun.

Ensimmäinen periodi lähti käyntiin niin Espoossa kuin Bulevardilla tutusta Arabiasta poiketen, joten tuli syötyä lounaita paljon ulkona. // Linnanmäen Valokarnevaalit piristivät syksyn pimeitä iltoja. // Pakkohan syksyyn on yksi kengät ja lehdet kuva sisällyttää. // Rakas Aino lähti Milanoon, joten vietettiin pitkästä aikaa tyttöjen iltaa Tampereella. Tottakai meidän klassikossa, Inezissä. 

Meillä on vieläkin kaapit täynnä Amerikan reissulta muroja. Ne on niin makeita, että niitä ei jaksa syödä kuin vähän kerrallaan. // Meillä oli lihaa pakkasessa, joten päätettiin vääntää siitä salaattia. Ai, että kuinka hyvää siitä tulikaan! // Avokadot taas… Nam! // Lounastauoille töissä on yllättävän helppo tilata pizzaa. Pitäisi hypätä terveellisten ruokien pariin näiden herkkujen sijasta. 

BikBokin lemppari farkkutakki. // Kaurakeksit on tosi hyviä herkkuja! // Mua oikein naurattaa, että mulla on tässä postauksessa kaksi kuvaa musta ja molemmissa sama takki sekä paita. Mitä pienistä! // Viikonloput on ihana aloittaa sohvalla makoillen myöhäisen aamupalan merkeissä.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

2 thoughts on “PUHELIMESTA ELO-SYYS -JA LOKAKUU”

  1. Kivoja kuvia, ja tällaset postaukset on aina kivoja! Varsinkin kun katselin noita avokadojen kuvia niin alkoi tehdä itselläkin mieli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *