FOOD LIFESTYLE

CREAMY AVOCADO PASTA

Hei!

Innostuin kokeilemaan avokado pastaa kun huomasin Eirin Kristiansenin Instagram storyssa hänen käyttämänsä reseptin.  Pääsette kurkkaamaan sen täältä. Pasta oli tosi nopea tehdä ja todella täyttävää eikä aineksia tullut montaa.

Mitä sitten tarvitset? 

1 ruokalusikallinen pestoa

1 ruokalusikallinen oliiviöljyä

1 avokado

pasta

tuoreita basilikan lehtiä

suolaa ja pippuri

2 valkosipulin kynttä

sitruuna mehua

Laitoin veden kiehumaan. Lisäsin tagliatellen suolan ja oliiviöljyn kanssa kattilaan kun vesi kiehui. Seuraavaksi lisäsin muut ainekset tehosekoittimeen. Sekoitin kunnes seos muistutti kermaista ja paksua kastiketta. Lisäsin vielä suolan ja pippurin sekä mehut puolikkaasta sitruunasta. Sekoitin kastikkeen pastan kanssa. Asettelin lautaselle ja lisäsin vielä koristeeksi basilikan lehtiä. Valmista!

//

emilia

 

 

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *