FASHION LIFESTYLE

ON MY WANTED LIST – AUTUMN 2017

Hei!

Näiden sateisten päivien keskellä päädyin miettimään mitä kaikkea sitä onkaan ostoslistalla. Pikkasen lähti tää mun ostoslistan tekeminen myös haaveiluksi eikä kaikki nyt tämän hetken realistisimpia toiveita ole. Haha.

 1. Tämä Guccin laukku on aivan täydellinen ja haaveilen tän hankkimisesta iltalaukuksi kyllä paljon. Onneksi ei löydy heti ensimmäisenä ostoslistalta, joten kerkeää seuraamaan jääkö klassikoksi omaankin mieleen vai onko vai hetken mielijohde.
 2. Nämä Uggin kotitohvelit on löytyy ostoslistan kärjestä ja ovatkin syksyn kylmiin iltoihin sekä talven tuloon must have. Mulla on ollut pitkään kaikenlaisia kotitohveleita mutta ne jotenkin aina kuluvat loppuun tai hajoavat. Nyt on kyllä aika ostaa hieman kestävemmät.
 3. Nahkahanskat. Tähän samaan kategoriaan voisi myös laittaa tumput, sormikkaat ja kintaat. Mulla alkaa jo nyt palelemaan sormet ja kaikki viimen talven käsineet ovat jotenkin kadonneet.
 4. Pipo. Mulla on yksi talvipipo mutta se on todella lämmin, joten joku hieman kevyempi tulisi tarpeeseen. Mulle on myös pipoissa todella tärkeää, että kangas ei jättäisi suurta rajaa hiuksiin. Oon sen verran vilukissa, että pipo on tärkeä osa Suomen syksyä ja talvea mulle.
 5. Kaulahuivi. Multa löytyy kaapin perältä muutama huivi mutta ne ovat päätyneet nukkastumaan taikka haisevat jostain syystä todella oudolta. Haluankin nyt panostaa laadukkaampaan ja ajattomaan huiviin.
 6. Louis Vuitton Neverfull. Okei tämä on nyt näitä 5 vuotta pitänyt ostaa laukkuja. Vaikka saisin rahat kasaan laukkuun niin aina tulee jotain muuta mikä menee tämän ostamisen edelle. Nyt täytyy ottaa kyllä itseäni niskasta kiinni ja hankkia tämä laukku. Ei se säästäminen niin vaikeaa ole!
 7. Mustat nilkkurit. Multa löytyy jo ruskeat nilkkurit mutta mustat asujen toimivuuden kannalta olisivat kova lisä.
 8. Toppatakki. Multa löytyy musta Everestin toppatakki mutta jotenkin tuntuu, että sitä haluaisi kylmimpinä päivinä vielä paksumman takin. Nyt on muutama kuukausi hyvin aikaa saada löydettyä se täydellinen toppatakki. Kuvassa oleva on Canada Goosen, niissä kuitenkin hinta hipoo aika kovia korkeuksia.
 9. Oon jotenkin innostunut hameista ja mekoista uudelleen. Niiden oikeiden löytäminen on osoittautunut kuitenkin haastavaksi. Rakennan mieluummin vaatekaappiin niitä kulmakiviä kuin ostaisin aina sitä suurinta in tuotetta, joten näiden oikeiden tuotteiden etsiminen saattaa kestää aina hetken.
 10. Neuleet. Neuleet ovat mulle kunnon rakkautta syksytä kevääseen. Rakastan kääriytyä niiden pehmoisuuteen ja voin omistaa niitä helpommin useammankin.

//

emilia

FACEBOOK
Instagram
Pinterest
SOCIALICON

3 thoughts on “ON MY WANTED LIST – AUTUMN 2017”

 1. Toi Vuittonin laukku <3 mäkin olen halunnut tuota jo pitkään, mutta kuten sanoit, aina tulee jotain muuta mihin laittaa ne rahat. Kun löytäisi edes jonkun suhtkoht look aliken niin senkin kelpuuttaisin. Ei kuitenkaan mikään suoralta kopiolta näyttävä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *